You are here:

Dan Şucu i-a surprins şi pe britanici! Reacţia presei din Marea Britanie după anunţul venirii lui Neil Lennon la Rapid

Dan Şucu i-a surprins şi pe britanici! Reacţia presei din Marea Britanie după anunţul venirii lui Neil Lennon la Rapid

Rapid

Comentarii

Neil Lennon a fost prezentat oficial la Rapid, în postura de antrenor principal al echipei.

Jurnaliştii din zona de provenienţă a antrenorului nord-irlandez au reacţionat la mutarea realizată de Dan Şucu în această perioadă. Numirea lui Neil Lennon pe banca celor de la Rapid i-a luat prin surprindere pe jurnaliştii din Marea Britanie, în condiţiile în care numele său a fost vehiculat şi în jurul unor alte echipe ale campionatului Scoţiei, cât şi pe banca naţionalei Irlandei.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"A fost vehiculat la Aberdeen şi Hibernian, când posturile au fost disponibile, iar înainte a fost unul dintre candidaţii la jobul de selecţioner al Irlandei", au scris cei de la Daily Record.

Jurnaliştii de la BBC au evidenţiat pauza pe care a luat-o de la ultima echipă pe care a antrenat-o şi până la decizia sa de a antrena în România.

Alegerea lui Lennon, o surpriză în presa britanică

"Fostul antrenor de la Celtic, Hibernian şi Bolton Wanderers a fost numit pe banca clubului Rapid Bucureşti, din România. La 52 de ani, fostul mijlocaş al Irlandei de Nord revine în antrenorat la 18 luni după ce a fost demis de Omonia Nicosia, din Cipru. Lennon, care a fost vehiculat ca selecţioner al Irlandei după plecarea lui Stephen Kenny, în noiembrie, preia o echipă care a terminat pe locul şase în România", au notat jurnaliştii de la BBC.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Numirea lui Lennon vine după o perioadă în care pregătirile echipei au fost efectuate de către Bogdan Lobonţ, antrenor interimar instalat după despărţirea clubului de Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: rapiddan sucuneil lennon 

viewscnt
Articole similare