Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea lui Neil Lennon pentru suporterii Rapidului, la prima conferinţă de presă: "Nu spun că vom lua titlul, dar vom concura"

Promisiunea lui Neil Lennon pentru suporterii Rapidului, la prima conferinţă de presă: "Nu spun că vom lua titlul, dar vom concura"

Rapid

Comentarii

Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid, a participat la prima sa conferinţă de presa de la semnarea contractului cu formaţia giuleşteană.

Fostul antrenor al celor de la Celtic, şi multiplu campion al Scoţiei alături de echipa din Glasgow, Lennon a venit la Rapid pentru a avea parte de o nouă provocare, în condiţiile în care au trecut aproape doi ani de la ultimul său club antrenat.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Tehnicianul nord-irlandez a vorbit despre situaţia de la Rapid, ce îşi doreşte să realizeze alături de echipă, cât şi despre modalităţile prin care va încerca să realizeze ceea ce îşi propune.

Lennon a evidenţiat şi câţiva jucători din lotul Rapidului pe care va încerca să-i păstreze în această vară. Fostul jucător, cât şi antrenor al celor de la Celtic, i-a numit şi pe principalii antrenori pe care abia aşteaptă să-i întâlnească, în viitorul sezon din Superliga.

Neil Lennon: "Nu aş vrea să plece Rrahmani"

"În ultima perioadă am avut oferte, dar am vrut să iau o pauză de la antrenorat. În plus, ofertele nu se potriveau nevoilor mele. Dar acum vreau să concurez din nou, vreau să câştig trofee. Vreau să antrenez din nou în cupele europene. Asta vreau pentru acest club, Dar va fi greu. Sunt multe cluburi cu care ne luptăm.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

O vom lua pas cu pas. Nu spun că vom câştiga titlul, ar fi prostesc! Dar vom concura pentru asta, ne vom lupta. Vom avea o mentalitate bună. Cine m-a impresionat? Petrila mi-a atras atenţia. A marcat un gol frumos cu FCSB. E un jucător bun. Nu aş vrea să plece Rrahmani. E un jucător de top, iar marcatorii sunt foarte importanţi. Vom vedea ce va fi.

Despre transferuri vom discuta. Avem nişte idei, nişte nume. Vom lucra la asta în perioada următoare. Nu ştiu câţi jucători vom aduce. Ca antrenor vrei mereu cât mai mulţi. Vrem să avem cât mai multe opţiuni pe fiecare post.", a declarat Neil Lennon, la prima sa conferinţă de presă, la Rapid.

Afla mai multe despre: rapidneil lennoncelticscotiadan sucusuperligaromania 

viewscnt
Articole similare