Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul verii la FCSB, în impas? Anunţul îngrijorător făcut de Gigi Becali: "Mai mult nu dau!"

Transferul verii la FCSB, în impas? Anunţul îngrijorător făcut de Gigi Becali: "Mai mult nu dau!"

FCSB

Comentarii

Louis Munteanu, una dintre principalele ţinte ale patronului celor de la FCSB, în această vară, a devenit o variantă mai costisitoare decât se aştepta iniţial omul de afaceri.

Fiorentina nu cedează în negocierile cu Gigi Becali pentru Louis Munteanu. Latifundiarul din Pipera a plusat şi şi-a revizuit ofertele pentru fostul atacant al Farului.

Italienii rămân fermi în negocieri şi cer 1.500.000 de euro pentru Louis Munteanu, sumă pe care Gigi Becali o consideră inacceptabilă.

Gigi Becali: "Am făcut o ofertă, am zis că nu dau nici cinci bani în plus"

"Pentru Louis Munteanu i-am făcut oferta un milion două sute, am zis că nu dau nici cinci bani în plus. De la şapte sute am ajuns la un milion, apoi un milion două sute. Mai mult nu dau niciun ban. El a spus un milion jumate, i-am zis <<hai la revedere, nu dau>>. Îi dau maxim 20.000 de euro salariu. Dacă dau 30.000 de euro, intru în faliment", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Louis Munteanu şi-a încheiat perioada de împrumut la Farul Constanţa şi s-a întors în Italia, la Fiorentina, acolo unde nu a reuşit să se impună din start. Au urmat două sezoane cruciale pentru cariera tânărului atacant, înapoi la formaţia la care a crescut, iar acesta nu a dezamăgit.

Munteanu a înscris 12 goluri în toate competiţiile în acest sezon şi zece în sezonul precedent. Gigi Becali îşi doreşte transferul lui Louis Munteanu la FCSB, în condiţiile în care finanţatorul clubului consideră că fostul atacant al Farului s-ar potrivi în filozofia sa de joc. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Becali a rezolvat deja un transferul unui fost coechipier al internaţionalului român de tineret, de la Farul. Este vorba de David Kiki, fundaşul lateral din Benin, descoperit de Gică Hagi şi adus în România din campionatul Bulgariei.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalilouis munteanusuperligafiorentinaitalia 

viewscnt
Articole similare