Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Final de eră! CSM Bucureşti s-a despărţit de Adrian Vasile după o nouă campanie ratată în Liga Campionilor

OFICIAL | Final de eră! CSM Bucureşti s-a despărţit de Adrian Vasile după o nouă campanie ratată în Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti s-a despărţit de Adrian Vasile, în urma unui nou sezon ratat pe plan european.

"Tigroaicele" sunt în căutarea unui nou antrenor după despărţirea de Adrian Vasile, anunţată chiar pe site-ul clubului bucureştean.

În octombrie 2019, Adrian Vasile devenea antrenorul principal al echipei. După o nouă ratare a Final Four-ului EHF Champions League, din acest sezon, venită după cele două înfrângeri în dubla manşă în faţa formaţiei Metz, din Franţa, conducerea echipei s-a ţinut de cuvânt şi l-a îndepărtat pe Vasile de la cârma echipei.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Din nefericire, echipa de handbal feminin nu a reuşit calificarea în careul de aşi al celei mai importante competiţii intercluburi. În actualul sezon, CSM Bucureşti a ajuns pentru a 9-a oară consecutiv în sferturile de finală ale EHF Champions League, drumul spre Final4-ul de la Budapesta fiind oprit de Metz Handball, una dintre marile favorite ale sezonului actual de Liga Campionilor.

Neîndeplinirea obiectivului european duce la despărţirea de antrenorul Adrian Vasile la finalul sezonului competiţional, aşa cum CSM Bucureşti a anunţat public încă din luna noiembrie a anului trecut.", a fost o parte din comunicatul publicat de club, pe site-ul oficial.

Adrian Vasile a reacţionat în urma despărţirii de comun acord şi este bucuros că a avut oportunitatea de a antrena una dintre cele mai bune echipe de handbal feminin ale Europei.

Adrian Vasile: "Sunt mânduri de cei zece ani în care am lucrat la CSM Bucureşti"

"Sunt mândru de cei zece ani în care am lucrat la CSM Bucureşti. Aici am putut experimenta toate aspectele profesiei de antrenor şi am acumulat o experienţă fantastică. Sunt mândru de toate titlurile pe care le-am câştigat cu clubul în ultimii ani, sunt mândru de staff-ul şi jucătoarele alături de care am lucrat, precum şi de oamenii din club şi de fanii noştri fantastici.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

CSM a devenit o parte din viaţa mea, iar acum vreau să folosesc toate cunoştinţele câştigate într-un club atât de puternic pentru un nou proiect în handbal. Aştept cu nerăbdare viitorul şi drumul care mi se aşterne înainte", a spus Adrian Vasile.

Afla mai multe despre: csm bucurestiadrian vasilehandbalchampions leagueehf champions league 

viewscnt
Articole similare