Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e Alex Pop, nici Louis Munteanu. Becali transferă de urgenţă un alt atacant la FCSB

Nu e Alex Pop, nici Louis Munteanu. Becali transferă de urgenţă un alt atacant la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a cucerit campionatul după o pauză de nouă ani, iar acum Gigi Becali a început pregătirile pentru noul sezon, când echipa sa va evolua în preliminariile Ligii Campionilor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Gigi Becali a bifat deja primul transfer pentru noua stagiune. Latifundiarul din Pipera a anunţat că a bătut palma cu Kiki, fostul fundaş stânga al Farului Constanţa. Fotbalistul a semnat un contract pe trei sezoane, iar patronul FCSB-ului a dezvăluit că a ajuns la o înţelegere şi cu Risto Radunovic pentru prelungirea contractului scadent în luna decembrie.

"Kiki vine şi semnează. Pe 3 ani semnează, aşa ne-am înţeles. Lui Radunovic îi expiră în iarnă, dar o să rămână şi el. I-am propus prelungirea. I-am propus 15.000 pe lună" , a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Acum, patronul campioanei României pregăteşte transferuri importante şi în zona ofensivă. După ce nu a ajuns la o înţelegere cu Fiorentina pentru Louis Munteanu, Gigi Becali s-a orientat către atacanţi din play-out-ul Superligii. Deşi, iniţial, s-a discutat despre Alex Pop de la Oţelul Galaţi, până la urmă, marele favorit al latifundiarului din Pipera ar fi Daniel Popa. 

Sursele Orange Sport susţin că Gigi Becali este hotărât să treacă peste sfaturile primite din partea oficialilor FCSB-ului, care nu-l vor pe atacant, şi e pregătit să îl aducă la echipă pe Daniel Popa, care se află sub contract cu U Cluj.

Clauza de reziliere din înţelegerea atacantului cu ardelenii este în valoare de 300 de mii de euro, sumă pe care Gigi Becali o poate plăti oricând fără probleme.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Trecut pe la Chindia Târgovişte, Dinamo, FC Botoşani şi Daejeon, din Coreea de Sud, Daniel Popa joacă la Universitatea Cluj din vara anului trecut. În actuala stagiune, atacantul de 28 de ani a marcat 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive în cele 42 de meciuri jucate în toate competiţiile.

  • 850 de mii de euro valorează Daniel Popa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare