You are here:

OFICIAL | O nouă plecare de la Rapid, în era "Neil Lennon". Membrul din staff care a părăsit echipa

OFICIAL | O nouă plecare de la Rapid, în era "Neil Lennon". Membrul din staff care a părăsit echipa

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat o nouă despărţire a unui membru din staff-ul tehnic al formaţiei giuleştene.

Rapidiştii au anunţat plecarea lui Adrian Iencsi, de la echipa preluată recent de către antrenorul nord-irlandez Neil Lennon. După instalarea unui nou antrenor secund la echipă şi aducerea unui nou preparator fizic, conducerea Rapidului a anunţat o nouă schimbare la nivelul băncii tehnice. Adi Iencsi a ocupat funcţia de antrenor secund pe parcursul sezonului recent încheiat şi va părăsi formaţia din Giuleşti.

"Îi mulţumim lui Adi pentru toată dedicarea şi profesionalismul de care a dat dovadă!", a anunţat clubul, pe reţelele de socializare.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Iencsi le-a transmis un mesaj suporterilor, cât şi clubului şi le urează succes în sezonul care va începe spre sfârşitul verii.

"A fost o plăcere deosebită să port din nou emblema Rapidului pe piept. A venit ziua când iarăşi voi pleca de acasă în căutare de noi experienţe şi realizări. Le mulţumesc mult băieţilor, colegilor din stafful tehnic, conducătorilor, acţionarilor şi, nu în ultimul rând, celor mai frumoşi suporteri din intreaga ţară! 

Sunt sigur ca Rapidul va deveni un club din ce în ce mai puternic şi suporterii se vor bucura de câştigarea multor trofee! Succes!", a transmis Adrian Iencsi.

Primul jucător care a intrat în vizorul lui Neil Lennon

Neil Lennon vrea să-şi intărească semnificativ lotul, pentru a avea şanse de a pune probleme echipelor din fruntea clasamentului. Presa din străinătate susţine că galezul Adam Matthews se află pe lista Rapidului. Apărătorul dreapta, în vârstă de 32 de ani, s-a despărţit recent de Omonia Nicosia, echipă la care juca din 2022.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Neil Lennon şi Adam Matthews au colaborat la Celtic între 2011 şi 2015, pe vremea când Lennon era secundul campioanei Scoţiei, dar şi în 2022, la Omonia. The Sun Scottish anunţă că Adam Matthews se află în vizorul Rapidului, dar şi pe lista altor echipe din eşaloanele inferioare din Anglia.

Afla mai multe despre: rapidsuperliganeil lennonadrian iencsi 

viewscnt
Articole similare