Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Din sezonul următor n-o să mai fiu". Despărţire fulgerătoare de Farul: "Am avut ani senzaţionali, le doresc doar binele" | EXCLUSIV

"Din sezonul următor n-o să mai fiu". Despărţire fulgerătoare de Farul: "Am avut ani senzaţionali, le doresc doar binele" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa pregăteşte noul sezon al Superligii, iar schimbări au loc atât în lot, cât şi în cadrul staffului tehnic. Adus pentru a facilita transferurile străinilor, Eric de Oliveira Pereira a recunoscut că din sezonul următor nu va mai fi la fosta campioană a României.

Eric şi-a anunţat plecarea de la Farul: "Sper să facă cele mai bune achiziţii"

În ultimul an şi jumătate, Gică Hagi a urmat o altă linie şi a încercat să atragă, la Farul, şi străini printre fotbaliştii români pe care-i promovează din propria academie. Printre responsabili a fost şi Eric, brazilianul care a fost instalat în funcţia de scouter

În iunie 2023, Gică Hagi îşi explica planul de extindere, cu Eric în frunte

După ce s-a încheiat actuala ediţie din Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, Eric a dezvăluit că nu va continua la Farul Constanţa, fără să ofere motivul. 

În schimb, brazilianul care a impresionat ca fotbalist în România le-a urat succes "marinarilor" conduşi de Gică Hagi

"Acum, toată lumea se gândeşte mai mult la vacanţă. Probabil vor veni jucători noi plus unii care au mai jucat acolo. Gică Hagi ştie mai bine. 

Eu, din sezonul următor, n-o să mai fiu la Farul, aşa că eu le doresc să le fie bine. Le mulţumesc, pentru că am avut doi ani senzaţionali din viaţa mea acolo. N-am reuşit să câştig un trofeu ca jucător acolo, am Cupa României, Supercupa, dar am câştigat campionatul României în calitate de scouter. Mă bucur pentru oportunitate, le doresc doar binele şi sper să facă cele mai bune achiziţii", a spus Eric, pentru Orange Sport. 

Eric, de la Farul, la ACS Mediaş: "Obiectivul este să luptăm pentru promovare"

Eric a fost jucător emblematic la Gaz Metan, iar după falimentul societăţii vechi a apărut ACS Mediaş 2022, club la care Eric are planuri. 

"Sunt unul dintre membrii fondatori, sunt directorul consiliului. Acum o să avem o adunare şi vom vedea ce putem face pentru sezonul următor din Liga 3. Obiectivul este să luptăm pentru promovare şi pentru asta aşteptăm sprijinul companiilor mari din Mediaş, care ne-au susţinut foarte mult şi înainte, dar în ultimii doi ani s-au îndepărtat.

Încercăm să spunem că avem un proiect frumos acolo, avem peste 400 de copii, unde copiii au nevoie de sprijin şi să fim alături de ei. Singuri nu putem. Dacă o echipă de tradiţie a oraşului a dispărut, încercăm să facem alta cu un scop mai bun", a mai spus Eric, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: eric de oliveiraeric farulplecare farulgica hagi 

viewscnt
Articole similare