Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Eric a semnat cu o echipă din Superligă! "Ajuns la 37 de ani, a acceptat o nouă provocare în carieră". Ce rol va avea

OFICIAL | Eric a semnat cu o echipă din Superligă! "Ajuns la 37 de ani, a acceptat o nouă provocare în carieră". Ce rol va avea

Farul Constanța

Comentarii

Brazilianul Eric de Oliveira Pereira (37 de ani) revine în fotbalul românesc, după ce s-a retras din cariera de fotbalist în 2021, de la Gaz Metan Mediaş. El a fost anunţat oficial la liderul din Superligă.

Eric a semnat cu Farul Constanţa şi va face parte din staff-ul tehnic

Gică Hagi îşi consolidează şi echipa tehnică, pe lângă generaţiile pe care le lansează la Constanţa. 

În această perioadă, fostul decar al naţionalei României l-a sunat pe Eric de Oliveira şi l-a convins imediat să i se alăture la Constanţa. 

După ce a jucat pentru Viitorul Constanţa, între 2017-2018 şi 2019-2020, Eric a acceptat să revină, dar ca membru în staff-ul clubului Farul Constanţa. 

"Începând de astăzi, cel mai bun marcator străin din istoria campionatului nostru se alătură echipei Farul Constanţa!

Ajuns la 37 de ani, Eric a acceptat o nouă provocare în carieră şi a decis să facă parte din staff-ul tehnic al echipei noastre. 

Bun venit, Eric, şi cât mai multe succese alături de Farul Constanţa!", a anunţat liderul din Superligă. 

Prima reacţie a lui Eric după ce a semnat cu Farul Constanţa

"E o plăcere să vin aici, mă simt ca acasă. Mi-am lăsat uşa deschisă când am plecat de aici. Nu mă aşteptam la acest telefon. Am mai vorbit cu mister. Am vorbit la subiect şi n-am stat pe gânduri. Am acceptat. Ştiu care va fi rolul meu şi, dacă au nevoie de ceva, voi fi de folos. 

Este o experienţă nouă, dar alături de oameni care au făcut mereu performanţă. Mi-am dorit mult să simt din nou aceeaşi emoţie ca atunci când eram jucător şi sunt convins că am făcut cea mai bună alegere", a declarat brazilianul. 

Astfel, Eric se întoarce astfel la clubul unde a obţinut singurele trofee din carieră, Cupa şi Supercupa României.

Afla mai multe despre: eric de oliveiraeric superligaeric farul constantafarul constanta 

viewscnt
Articole similare