Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi îi ”sperie” pe milionarii României? ”Ştiu multe persoane şi companii care au vrut să se asocieze cu el”

Gică Hagi îi ”sperie” pe milionarii României? ”Ştiu multe persoane şi companii care au vrut să se asocieze cu el”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) s-a arătat, de nenumărate ori, dispus să cedeze acţiuni din clubul pe care îl patronează, Farul Constanţa, dacă se găsesc oameni dispuşi să investească cu gândul la marea performanţă, însă acest lucru nu s-a materializat niciodată.

De-a lungul timpului, s-a vorbit despre anumite negocieri între Gică Hagi şi oamenii de afaceri constănţeni, cu investiţii majore în Portul Constanţa, dar şi cu unii dintre cei mai bogaţi antreprenori români, cum ar fi fraţii Pavăl sau Dan Şucu, însă niciodată nu s-a ajuns la un numitor comun.

Florin Prunea crede că afaceriştii se tem de Hagi: ”Asta e problema!”

Florin Prunea, fostul coleg al lui Gică Hagi de la echipa naţională a României, este de părere că afaceriştii s-au retras rând pe rând, deoarece s-ar fi temut să lucreze direct cu Gică Hagi, cel care vrea să ultimul cuvânt în club, cu orice preţ.

Aşadar, este greu de găsit oameni potenţi din punct de vedere financiar care să investească bani serioşi şi care să nu poată avea o influenţă decisivă în club, peste influenţa lui Gică Hagi.

Nu doar Şucu. Eu ştiu că foarte multe persoane şi companii au vrut să se asocieze cu Hagi, dar poate că el nu a vrut (n.r. - să vândă echipa). E cel mai serios proiect din fotbalul românesc, e cel mai curat şi cel mai serios partener al FRF.

Şi fraţii Pavăl ar veni, dar doar unde este un proces foarte serios. Asta e o problemă, o să fie mereu pentru că ar intra într-un contact direct cu Hagi”, a declarat Florin Prunea, conform prosport.ro.

Gică Hagi a refuzat trio-ul Şucu-Stanciu-Talpeş

Dan Şucu, alături de alţi doi colaboratori, Iulian Stanciu (fondator eMAG) şi Florin Talpeş (fondator Bitdefender), au încercat să intre în acţionariatul Farului, înainte ca acesta să se implice la Rapid, dar negocierile au ajuns în punctul dorit.

Se întâmpla în 2019, iar cei trei oameni de afaceri doreau să achiziţioneze câte 20% dintre acţiunile clubului. Aşadar, 40% dintre acţiuni i-ar fi rămas lui Gică Hagi şi Zoli Iasko.

Zvonurile vremii anunţau că Gică Hagi nu ar fi fost de acord ca cei trei colaboratori să deţină 60% din club şi, în cazul unei alianţe, să aibă mai multă putere de decizie decât el în club.

”Am mai avut o tentativă acum patru ani, când am încercat să cumpărăm 20%... eu am încercat să cumpăr 20%, Stanciu de la Emag şi domnul de la Bitdefender, am încercat să cumpărăm atunci 60% din Viitorul, dar afacerea nu s-a mai materializat.

Inclusiv domnul Talpeş atunci a participat, de la Bitdefender, era o poveste destul de frumoasă, erau trei firme româneşti de succes care încercau să ajute clubul domnului Hagi să facă pasul înainte.

Era o poveste interesantă, dar, din păcate, nu s-a materializat. Din păcate atunci, acum consider din fericire”, a declarat Dan Şucu, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: gica hagidan sucupavalprunea 

viewscnt
Articole similare