Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marcator în "meciul de adio" al Generaţiei de Aur, Gică Hagi a dat anunţul despre revenirea lui Denis Alibec la Farul: "El asta vrea"

Marcator în "meciul de adio" al Generaţiei de Aur, Gică Hagi a dat anunţul despre revenirea lui Denis Alibec la Farul: "El asta vrea"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi, alături de colegii săi din cadrul echipei naţionale care a participat la turneele finale de campionat mondial din 1994 şi 1998, şi-au disputat ultimul meci împreună, partidă în care au reuşit să se impună cu scorul de 3-2, în faţa unei formaţii alcătuite din nume legendare ale fotbalului mondial.

Managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa şi unul dintre cei mai mari jucători ai planetei, în anii 90', Gică Hagi s-a bucurat enorm de prezenţa a peste 50.000 de suporteri, veniţi să vadă pentru ultima oară fotbaliştii Generaţiei de Aur.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Regele" a înscris pentru România, în minutul 63, dintr-o lovitură de la 11 metri, pentru a egala situaţia de pe tabelă. Costel Gâlcă, actualul antrenor al Universităţii Craiova, a închis tabela la scorul de 3-2, în minutul 72.

Gheorghe Hagi a vorbit şi despre situaţia unui actual "tricolor", care va merge cel mai probabil la EURO 2024. Este vorba de fostul golgheter al Farului, Denis Alibec, jucător al cărui contract cu formaţia Al Muaither, echipă retrogradată în al doilea eşalon al fotbalului din Qatar, se va încheia, în următoarea lună.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Gică Hagi: "Alibec are uşa deschisă"

"Am vorbit cu Alibec, vrea să rămână în afară în primul rând, apoi vom vedea. Are Campionatul European în faţă, să se gândească acolo şi apoi vom vedea. La noi e uşa deschisă, dacă el îşi doreşte, are uşa deschisă şi găsim soluţii. Avem o echipă talentată, nu degeaba ajungi la EURO, trebuie să alerge de două ori mai mult fără mingea", a declarat Gheorghe Hagi, conform Pro TV.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 33 de ani, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: faruldenis alibecgica hagial muaitherqatarfcsb 

viewscnt
Articole similare