Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, plecăciune în faţa publicului de pe Arena Naţională: ”Am jucat fotbal pentru suporteri. Lumea nu ne uită”

Hagi, plecăciune în faţa publicului de pe Arena Naţională: ”Am jucat fotbal pentru suporteri. Lumea nu ne uită”

Special

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a oferit o reacţie cu privire la ultima reprezentaţie dată de ”Generaţia de Aur”, la 30 de ani distanţă de la performanţa reuşită la Campionatul Mondial din 1994.

”Generaţia de Aur” a României a învins selecţionata formată din ”Legendele lumii”, scor 3-2, în ceaa ce a fost cântecul de lebădă a formidabilei echipe naţionale care ne-a încântat de atâtea ori în ultima decadă a secolului trecut.

Pentru România au marcat Basarab Panduru (41), Gică Hagi (63), din penalty, şi Costel Gâlcă (72), în timp ce pentru echipa ”World Stars”, condusă de ”Specialul” Mourinho, au punctat Rivaldo (21) şi Goran Pandev (28).

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Din echipa ”Generaţiei de Aur” a făcut parte şi Gică Hagi, care a reacţionat cu privire la momentul unic ce a avut loc pe Arena Naţională, în faţa a peste 50.000 de spectatori.

Hagi le-a mulţumut zecilor de mii de fani de pe Arenă: ”Publicul a fost lângă noi, ne-a susţinut”

”Regele” fotbalului românesc că el şi colegii săi au jucat cât au putut pentru suporteri, precizând că l-a frapat faptul că aceştia au venit cu copiii.

”Noi am jucat fotbal pentru suporteri cât am putut, pentru că eram mult mai mari decât adversari la vârstă. Publicul a fost lângă noi, ne-a susţinut. Ce m-a frapat foarte mult e că au venit alături de copiii lor.

Chiar dacă anii trec, clar înseamnă că am făcut ceva. Lumea nu ne uită. Felicitări lor şi în special copiilor care au venit să ne vadă. Nu ne cunoşteau. Una e internet, alta e realitatea.

Toţi am simţit că e mai greu să jucăm fotbal. Fotbalistul, în momentul de faţă, trebuie să fie pregătit la intensitatea jocului. Noi am simţit asta azi. De vină sunt mămica şi tăticul (n.r. pentru talentul său). Ei sunt de vină că am acest har.

Tot timpul am exersat şi încercat să şutez. Adversarii au fost foarte buni, Maicon e ceva.... n-am văzut. Parcă încă juca la Inter, foarte bun. În prima repriză au avut o echipă net superioară”, a declarat Hagi, conform ProTv, după meciul de adio al ”Generaţiei de Aur”.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

De-a lungul carierei sale internaţionale, Gică Hagi a jucat în 125 de meciuri pentru naţionala României şi a marcat 35 de goluri.

Afla mai multe despre: gica hagiechipa nationalaromaniaarena nationalageneratia de aur 

viewscnt
Articole similare