Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională. Ultima reprezentaţie a ”Generaţiei de Aur”, peste FCSB - CFR | FOTO

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională. Ultima reprezentaţie a ”Generaţiei de Aur”, peste FCSB - CFR | FOTOgalerie foto

Special

Comentarii

S-a bătut recordul de asistenţă pe Arena Naţională. Cifra oficială de spectatori la meciul de adio al ”Generaţiei de Aur” a doborât borna deţinută de un meci al FCSB-ului.

”Generaţia de Aur” a României a învins selecţionata formată din ”Legendele lumii”, scor 3-2, în ceaa ce a fost cântecul de lebădă a formidabilei echipe naţionale care ne-a încântat de atâtea ori în ultima decadă a secolului trecut.

Pentru România au marcat Basarab Panduru (41), Gică Hagi (63), din penalty, şi Costel Gâlcă (72), în timp ce pentru echipa ”World Stars”, condusă de ”Specialul” Mourinho, au punctat Rivaldo (21) şi Goran Pandev (28).

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pe teren, antrenorii Anghel Iordănescu şi Jose Mourinho au trimis următoarele formule de start, iar echipele au mai suferit, evident, modificări pe durata partidei:

  • Generaţia de Aur: Prunea – Dan Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu – Sabău, Lupescu, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu – Răducioiu, Hagi.
  • Legendele Lumii: Dida – Maicon, Panucci, Djukic, Candela – Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo – Stoichkov, Nuno Gomes.

Meciul a început cu un moment de reculegere emoţionant, ţinut în minutul 5, în memoria lui Daniel Prodan.

Selecţionata internaţională a deschis scorul prin Rivaldo, în minutul 21, iar în minutul 28 Pandev a înscris pentru 2-0.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Revenirea tricolorilor a început în minutul 40, când Gică Hagi a pasat şi Basarab Panduru a înscris plasat. Stelea a intervenit spectaculos în faţa lui Stoichkov, de două ori în aceeasşi fază, în minutul 52, apoi Hagi a egalat dintr-un penalty. 

Faza golului victoriei ”Generaţiei de Aur” a pornit de la pasa lui Hagi pentru Dorinel Munteanu, acesta a centrat în faţa porţii şi Costel Gâlcă a înscris cu o lovitură de cap. Acesta a fost şi scorul final, 3-2, în favoarea ”Generaţiei de Aur”.

Recordul de asistenţă pe Arena Naţională, doborât. Au fost mai mulţi spectatori la meciul ”Generaţiei de Aur” decât la FCSB - CFR

A fost un meci de retragere care a umplut Arena Naţională până la refuz. Au fost 54.967 de spectatori, ceea ce reprezintă noul record de asistenţă stabilit pe cel mai mare stadion al ţării.

Vechea bornă era de 54.673 de spectatori şi data de la meciul FCSB - CFR Cluj, scor 0-1, jucat în Superligă, în urma căruia gazdele au primit trofeul de campioană a României.

Capacitatea totală a Arenei Naţionale este de 55.634 de locuri. Cel mai mare stadion din România a fost dat în folosinţă la data de 6 septembrie 2011.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniageneratia de aurarena nationalasuperligafcsb 

viewscnt
Articole similare