Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment special pe Arena Naţională dedicat lui Didi Prodan. O peluză îi poartă numele. Lacrimi şi emoţii la meciul ”Generaţiei de Aur” | FOTO

Moment special pe Arena Naţională dedicat lui Didi Prodan. O peluză îi poartă numele. Lacrimi şi emoţii la meciul ”Generaţiei de Aur” | FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Meciul de retragere al ”Generaţiei de Aur”, jucat împotriva ”Legendelor lumii”, a început cu un moment de reculegere ţinut pentru cel care a fost Didi Prodan, decedat la 44 de ani.

”Generaţia de Aur” a României îşi dispută meciul de retragere pe Arena Naţională, în faţa a peste 50.000 de spectatori. Este cântecul de lebădă al celei mai de succes generaţii din istoria naţionalei României.

Echipa ”Generaţiei de Aur” va fi condusă de pe margine de Anghel Iordănescu şi Gabi Balint, în timp ce Jose Mourinho va fi la cârma ”Legendelor lumii”.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Marele eveniment a fost organizat în cel mic detaliu şi nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. 

Jocul s-a oprit, s-a ţinut un minut de reculegere, iar fiul său a fost emoţionat până la lacrimi

La 30 de ani de la Campionatul Mondial din 1994, s-a dat startul meciului-eveninemt de pe Arena Naţională, meci care a fost întrerupt după patru minute şi 11 secunde. S-a ţinut un moment de reculegere în onoarea lui Didi Prodan, fostul component al ”Generaţiei de Aur” decedat la data de 16 noiembrie 2016, la 44 de ani.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Doar pentru acest meci, Peluza Nord de pe Arena Naţională poartă numele ”Didi Prodan”, în onoarea fostului mare internaţional. Fiul său, Răzvan Prodan, component al României pentru această partidă, a izbucnit în lacrimi, fiind cuprins de emoţii extrem de mari.

Hristo Stoichkov, jucătorul care era cel mai aproape de el ca poziţie în teren, a venit la fiul lui Didi Prodan, l-a îmbrăţişat şi l-a încurajat. Respect, Balonului de Aur din 1994!

De altfel, la aceste momente pline de emoţie pe Arena Naţională a contribuit şi reacţia băncii de rezerve a României, acolo unde componenţii ”Generaţiei de Aur” l-au aplaudat pe fostul lor coechipier.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: generatia de aurromaniaarena nationaladidi prodanrazvan prodan 

viewscnt
Articole similare