Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea surpriză pregătită fanilor la meciul ”Generaţiei de Aur”: ”Vor fi oameni îmbrăcaţi în combinezoane albe. Vom aduce o amprentă olfactivă pe stadion” | FOTO

Marea surpriză pregătită fanilor la meciul ”Generaţiei de Aur”: ”Vor fi oameni îmbrăcaţi în combinezoane albe. Vom aduce o amprentă olfactivă pe stadion” | FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Fostul mare internaţional român Gică Popescu (56 de ani) a oferit mai multe detalii cu privire la surprizele ce vor avea loc astăzi la meciul de retragere al Generaţiei de Aur.

”Generaţia de Aur” a României va disputa meciul de adio pe Arena Naţională, sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:30, în faţa a peste 50.000 de spectatori. Va fi cântecul de lebădă al celei mai de succes generaţii din istoria naţionalei României.

La acest meci cu totul şi cu totul special, un eveniment susţinut de Superbet, pe lângă componenţii ”Generaţiei de Aur”, vor lua parte şi alte nume legendare din fotbalul mondial, precum Rivaldo, Dida sau Stoickhov.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Cu o zi înainte de marele eveniment, a avut loc şi o gală specială, în care a fost organizată şi o licitaţie cu mai multe tricouri, printre care şi cel al lui Gică Hagi, vândut cu 30.000 de euro.

Gică Popescu, despre Pasadena 94: ”Este ultimul meci al Generaţiei de Aur şi atmosfera în tribune trebuie să fie precum mirosul acestui parfum”

Totodată, în cadrul galei, a avut loc şi lansarea parfumului Generaţiei de Aur. La meciul din această seară, Arena Naţională va fi parfumată cu "Pasadena 94", parfumul Generaţiei de Aur. Toate detaliile le-a oferit Gică Popescu.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Pentru noi, Campionatul Mondial din 1994 a avut un parfum de performanţă aparte, pe care nu l-am mai simţit nici înainte şi nici după aceea. M-am gândit că la 30 de ani distanţă este oportun să facem un parfum care să ne aducă aminte de serile acelea minunate din America.

Ne-am gândit să facem un parfum unic, care atunci când îl miroşi să aducă aminte de momentele extraordinare de atunci. În momentul când îl mirosim, sunt convins că acest miros ne teleportează undeva în America lui 1994, cu 30 de ani în urmă.

A fost atunci când echipa naţională a obţinut cele mai mari performanţe din istoria ei. Pasadena 94 este locul unde am avut cele mai bune performanţe, stadionul unde nu am pierdut niciun meci şi am considerat că cel mai potrivit nume pentru acest parfum.

Ne dorim ca oamenii să nu se sperie pentru că vom încerca să aducem o amprentă olfactivă pe stadion. Vor fi oameni îmbrăcaţi în combinezoane albe şi vor încerca să parfumeze stadionul. Să nu se înţeleagă că este de Covid sau dezinfectant.

Oamenii vor putea mirosi parfumul în toată splendoarea lui şi sunt convins că va crea o atmosferă extrem de caldă, de prietenoasă. Este ultimul meci al Generaţiei de Aur şi atmosfera în tribune trebuie să fie precum mirosul acestui parfum.

În momentul în care am gândit acest proiect, am zis că persoana cea mai potrivită pentru a manageria acest parfum este fiica mea. I-am dat acest proiect pe mână şi am fost tare mândru când am văzut că succesul a fost extraordinar. A făcut o muncă nemaipomenită.

Sunt mândru. Este primul proiect important pe care Maria la manageriat şi l-a dus cu brio până la sfârşit. Nu cred este o mândrie mai mare pentru un părinte să-şi vadă copiii triumfând”, a declarat Gică Popescu, după gala de vineri.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: generatia de aurromaniaechipa nationalaarena nationalapasadena 94gica popescu 

viewscnt
Articole similare