Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linişte! Vorbeşte Hagi. Discurs de ”Rege”: ”Le mulţumim! Anii trec, dar am lăsat ceva în urmă. I-am făcut fericiţi”

Linişte! Vorbeşte Hagi. Discurs de ”Rege”: ”Le mulţumim! Anii trec, dar am lăsat ceva în urmă. I-am făcut fericiţi”

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) va evolua şi el la meciul de retragere al ”Generaţiei de Aur”, înaintea căruia a avut un discurs special, demn de un ”Rege”.

Cât va putea să ducă Hagi în meciul ”Generaţiei de Aur”: ”Mintea o să meargă, picioarele şi corpul, vom vedea”

”Generaţia de Aur” a României va disputa meciul de adio pe Arena Naţională, sâmbătă, 25 mai, de la ora 20:30, în faţa a peste 50.000 de spectatori. Va fi cântecul de lebădă al celei mai de succes generaţii din istoria naţionalei României.

Echipa ”Generaţiei de Aur” va fi condusă de pe margine de Anghel Iordănescu şi Gabi Balint, în timp ce Jose Mourinho va fi la cârma ”Legendelor lumii”.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Componenţii României au sosit deja la stadion, iar Gică Hagi, cel mai mare dintre toţi, a luat cuvântul şi a vorbit. În primul rând, le-a mulţumit tuturor spectatorilor prezenţi pe cel mai mare stadion al ţării.

De asemenea, Hagi speră să poată evolua cât mai bine pe teren în acest meci, un eveniment susţinut de Superbet, cu toate că timpul nu iartă pe nimeri, iar el, ”Regele”, a ajuns la vârsta de 59 de ani. La anul schimbă prefixul.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”O plăcere, suntem fericiţi că suporterii nu ne-au uitat încă. Stadionul este plin şi le mulţumim pe această cale. Noi întotdeauna am jucat pentru ei, sperăm că i-am făcut fericiţi şi sperăm să fie fericiţi şi în această seară.

Se dovedeşte că noi am făcut ceva, am făcut istorie, i-am făcut fericiţi, lumea a venit să ne vadă, vedem şi foarte mulţi copii, înseamnă că am lăsat ceva în urmă.

Chiar dacă avem o vârstă înaintată, vom încerca să ne mişcăm, să fie ceva bun. Mintea o să meargă, picioarele şi corpul, vom vedea. Trebuie să fim conştienţi de acest lucru, vom da tot ce avem mai bun. Anii trec, se vede, dar cel mai important lucru este că noi am lăsat ceva în urmă.

Emoţii sunt întotdeauna până intrăm pe teren, apoi te gândeşti cum să faci mai bine. Ele dispar şi ne vedem de ce avem de făcut”, a declarat Gică Hagi, conform ProTv, înaintea meciului de pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalagica hagigeneratia de aur 

viewscnt
Articole similare