Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu, după ultimul ”vals” al ”Generaţiei de Aur”: ”Mă înclin! După 30 de ani, încă suntem de neuitat. Am dori să fim depăşiţi”

Răducioiu, după ultimul ”vals” al ”Generaţiei de Aur”: ”Mă înclin! După 30 de ani, încă suntem de neuitat. Am dori să fim depăşiţi”

Special

Comentarii

Florin Răducioiu (54 de ani) a oferit o reacţie cu privire la ultima reprezentaţie dată de ”Generaţia de Aur”, la 30 de ani distanţă de la performanţa reuşită la Campionatul Mondial din 1994.

Răducioiu, plin de recunoştinţă după ultima reprezentaţie a ”Generaţiei de Aur”

”Generaţia de Aur” a României a învins selecţionata formată din ”Legendele lumii”, scor 3-2, în ceaa ce a fost cântecul de lebădă a formidabilei echipe naţionale care ne-a încântat de atâtea ori în ultima decadă a secolului trecut.

Pentru România au marcat Basarab Panduru (41), Gică Hagi (63), din penalty, şi Costel Gâlcă (72), în timp ce pentru echipa ”World Stars”, condusă de ”Specialul” Mourinho, au punctat Rivaldo (21) şi Goran Pandev (28).

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Din echipa ”Generaţiei de Aur”, la acest eveniment susţinut de Superbet, a făcut parte şi Florin Răducioiu, care a reacţionat cu privire la momentul unic ce a avut loc pe Arena Naţională, în faţa a peste 50.000 de spectatori.

”Sunt copleşit de atât de multă admiraţie, recunoştinţă, respect. Sunt foarte emoţionat. E o recunoştinţă din partea acestor oameni minunaţi. Cred că este un record (n.r. de asistenţă pe Arena Naţională).

Faptul că atâta lume a venit pentru noi e o dovadă de respect. Mă înclin în faţa acestor oameni. Am dori şi noi ca performanţa noastră să fie depăşită cât mai repede. Poate anul acesta, băieţii vor reuşi să iasă din grupe.

Cine ştie, totul este posibil. Nu mai suntem tineri, dar asta trece în planul secund. După 30 de ani, încă suntem de neuitat, este o generaţie de neuitat. Prin acest eveniment, rămânem în continuare în istorie”, a declarat Răducioiu, conform ProTv.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

De-a lungul carierei sale internaţionale, Florin Raducioiu a jucat în 40 de meciuri pentru naţionala României şi a marcat 21 de goluri.

Afla mai multe despre: florin raducioiuechipa nationalaromaniaarena nationalageneratia de aur 

viewscnt
Articole similare