You are here:

Louis Munteanu, primit cu braţele deschise la Rapid. Doi oameni din club l-au cerut în Giuleşti în această vară: "Se lucrează la asta" | EXCLUSIV

Louis Munteanu, primit cu braţele deschise la Rapid. Doi oameni din club l-au cerut în Giuleşti în această vară: "Se lucrează la asta" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Louis Munteanu este aproape de un transfer important în această vară. Golgheterul Farului Constanţa poate ajunge la Rapid, în această perioadă de transferuri.

Golgheterul Farului a avut parte de un sezon excelent, în tricoul echipei antrenate de Gică Hagi. Împrumutat de Farul de la Fiorentina, timp de două sezoane, a doua experienţă la malul mării s-a încheiat pentru fotbalistul de atac. Rapid şi FCSB sunt două dintre echipele care şi-au arătat interesul pentru fotbalistul în vârstă de 21 de ani.

Vasile Maftei şi Alexandru Ioniţă I au vorbit despre un posibil transfer al fotbalistului cotat la 1.500.000 de euro. Negocierile dintre Gigi Becali şi reprezentaţii celor de la Fiorentina au intrat în impas, iar Dan Şucu are şansa de a-l convinge pe Munteanu să ajungă în Giuleşti.

Cei doi oficiali implicaţi în academia celor de la Rapid au descris transferul lui Louis Munteanu la Rapid drept una potrivită pentru stilul celor de la Rapid.

Louis Munteanu, dorit în Giuleşti

"Cred că se potriveşte pe stilul Rapidului şi chiar l-am urmărit în ultima perioadă, când s-a vorbit. Îmi place de el şi cred că se va potrivi pe stilul Rapidului, pe Giuleşti. Are execuţii frumoase şi asta place publicului.", a declarat Alex Ioniţă, pentru Orange Sport.

"(n.r. despre transferul lui Munteanu la Rapid) La ce a arătat Louis Munteanu în ultima perioadă, probabil că da. Cu siguranţă se lucrează la acest lucru, la venirea anumitor jucători şi cu siguranţă vor veni jucători de valoare. Daca va fi şi Louis Munteanu, personal dacă mă întrebaţi, mie chiar îmi place. La ce am vazut în ultima perioadă, mi-ar fi plăcut ca el să fi fost în lotul echipei naţionale.", a declarat Vasile Maftei.

Afla mai multe despre: rapidvasile mafteialex ionitalouis munteanudan sucusuperligafarulfiorentina 

viewscnt
Articole similare