You are here:

Vinicius, un "băiat norocos" după ce a simulat şi a riscat eliminarea în finala Champions League. Faza care a stârnit reacţii: "S-a aruncat" | VIDEO

Vinicius, un "băiat norocos" după ce a simulat şi a riscat eliminarea în finala Champions League. Faza care a stârnit reacţii: "S-a aruncat" | VIDEO
Comentarii

Vinicius Junior (23 de ani), vedeta lui Real Madrid, a fost declarat "un băiat norocos", după o fază controversată petrecută în prima repriză a finalei Champions League. Brazilianul a simulat, dar un jucător advers a primit cartonaşul galben.

Vinicius a stârnit controverse şi în finala Champions League. A simulat şi a scăpat de eliminare

Borussia Dortmund şi Real Madrid îşi dispută, sâmbătă seară, cel mai important trofeu continental intercluburi, Liga Campionilor. Finala Champions League a fost programată pe stadionul Wembley, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Meciul a debutat cu o breşă de securitate a organizatorilor. În secunda 18 a finalei dintre Dortmund şi Real Madrid, pe teren au intrat mai mulţi fani, iar unul a fost oprit de Sabitzer

Echipa din Bundesliga s-a jucat cu ocaziile în primele 45 de minute, iar Vinicius a fost declarat norocos, după ce l-a păcălit pe arbitru. 

În minutul 39, Vinicius a scăpat pe contraatac, însă a picat pe gazon la 60 de metri de poarta adversă, în marginea terenului. El a acuzat un fault al lui Hummels, însă fotbaliştii echipei germane s-au arătat revoltaţi că centralul Slavko Vincic a dictat fault. 

Fundaşul central Schlotterbeck a fost vocal, a cerut al doilea galben pentru Vinicius, care a fost avertizat încă din minutul 35, iar jucătorul lui Dortmund a primit cartonaşul galben în cele din urmă. 

Reluările au arătat că Vinicius nu a fost atins şi a picat sub presiunea celor doi adversari care l-au tatonat. 

Fostul atacant al Scoţiei, Ally McCoist, l-a descris pe Vinicius drept "un băiat foarte norocos", la microfonul TNT Sports.

Jose Mourinho a fost de acord cu McCoist în timpul analizei: "S-a aruncat", iar portughezul a fost completat de fostul atacant al Angliei, Chris Sutton, la BBC Sport: "Mats Hummels atacă, dar era la distanţă de Vinicius.

Este o simulare a lui Vinicius Junior. El este mai bun decât atât". 

Afla mai multe despre: viniciusvinicius real madriddortmund real madridfinala champions league 

viewscnt
Articole similare