You are here:

OFICIAL | Antrenor de top la Petrolul. Fostul mare fotbalist turc, numit la cârma echipei din Ploieşti

OFICIAL | Antrenor de top la Petrolul. Fostul mare fotbalist turc, numit la cârma echipei din Ploieşti

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti are un nou antrenor. Cârma echipei de pe ”Ilie Oană” a fost preluată de o legendă a fotbalului turc.

OFICIAL | Antrenorul turc a preluat-o pe Petrolul, după despărţirea de Laszlo Balint

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, joi, 6 iunie, numirea în funcţia de antrenor al lui Mehmet Topal, fost căpitan al selecţionatei Turciei.

În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploieşti un contract valabil pentru următorii 3 ani şi va ajunge la Ploieşti duminică, 9 iunie, atunci când va face cunoştinţă cu noii săi elevi.

Mehmet Topal este fost căpitan al naţionalei Turciei şi al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câştigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce şi Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga.

În urmă cu o zi, prahovenii anunţau despărţirea de Laszlo Balint, cel care a pregătit-o pe Petrolul pe finalul sezonului recent încheiat.

Regretul lui Laszlo Balint: ”În România ţi se poate întâmpla orice”

”Ce să fac? Încerc să-mi revin... Am vorbit cu cineva din club, nici nu mai contează numele. Ce să discut cu turcii? Pe mine românii m-au angajat. Da, ăsta e marele meu regret, că în România ţi se poate întâmpla orice, chiar dacă îţi faci bine treaba.

Eu niciodată nu m-am cramponat de nişte acte. Dacă nu mai sunt dorit, aia e, nu ţin de scaun, cum se spune. Pe de o parte, e şi vina mea.

Când am acceptat să preiau Petrolul într-un moment foarte dificil, să-mi asum un mare risc, am fost de acord să punem o clauză de reziliere infimă”, declara Laszlo Balint, potrivit Iamsport.

Afla mai multe despre: petrolulsuperligamehmet topal 

viewscnt
Articole similare