You are here:

OFICIAL | FC Voluntari şi-a anunţat noul antrenor. Are în palmares Cupa şi Supercupa României cu echipa ajunsă în Liga 2

OFICIAL | FC Voluntari şi-a anunţat noul antrenor. Are în palmares Cupa şi Supercupa României cu echipa ajunsă în Liga 2

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a anunţat că are un nou antrenor, unul cu nume şi CV important. Este vorba despre Claudiu Niculescu (47 de ani).

Antrenor nou la Voluntari. Ifovenii au fost preluaţi de cel care le-a adus Cupa României şi Supercupa României

Gruparea de ligă secundă FC Voluntari anunţă că a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu antrenorul Claudiu Niculescu, în vârstă de 47 de ani.

Câştigator al Cupei şi Supercupei României alături de FC Voluntari în 2017, Claudiu Niculescu a mai antrenat în cariera sa Universitatea Cluj, FC Bihor, Metalul Reşiţa, CSM Rîmnicu Vâlcea, CS Mioveni, Dinamo Bucureşti, Al-Tai FC , Concordia Chiajna, Poli Iaşi şi CSC Şelimbăr.

Ca jucător, Clau-Gol "a îmbrăcat de 8 ori tricoul primei reprezentative a României şi a evoluat la echipe de club precum: Drobeta Turnu-Severin, Electrocutare Craiova, Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Genoa, Duisburg, Omonia Nicosia şi Universitatea Cluj.

Florin Pîrvu, antrenorul care a fost la cârma formaţiei de la început play-out-ului, va activa în continuare în cadrul clubului FC Voluntari.

Claudiu Niculescu a mai antrenat-o pe FC Voluntari în perioada aprilie 2017 - aprilie 2018.

Afla mai multe despre: claudiu niculescuvoluntariliga 2 

viewscnt
Articole similare