You are here:

Noul antrenor de la Petrolul le-a oferit fanilor primele indicii despre viitorul echipei! "Obiectivul este participarea în cupele europene"

Noul antrenor de la Petrolul le-a oferit fanilor primele indicii despre viitorul echipei! "Obiectivul este participarea în cupele europene"

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti intră într-o nouă eră odată cu apariţia investitorilor turci la echipa prahovenă. Fostul fotbalist important al Turciei, Mehmet Topal (38 de ani), va fi instalat ca antrenor al "lupilor" şi a oferit o primă reacţie pentru presa turcă.

Mehmet Topal le-a transmis fanilor Petrolului la ce să se aştepte: "Cupele europene!"

Agenţia de presă Demiroren anunţă sosirea pe banca tehnică de la Petrolul a lui Mehmet Topal. 

Mutarea a fost orchestrată de grupul de investitori turci care vine în România cu gândul de a face performanţă. Serhan Çetinsaya şi Sertaç Güven vor fi reprezentanţii turci care vor conduce clubul Petrolul Ploieşti, iar prima schimbare a fost luată la nivelul băncii tehnice. 

Laszlo Balint s-a despărţit de Petrolul, miercuri, iar turcul ales în locul său a primit un contract pe două sezoane, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Din staff vor face parte şase persoane, patru turci şi doi români, iar prezentarea oficială ar urma să aibă loc vineri. 

Mehmet Topal, fostul mijliocaş şi fundaş de la Galatasaray, Valencia, Fenerbahce sau Besiktas, a transmis primele sale gânduri cu privire la aventura în România. 

„Mehmet Topal a transmis în declaraţia lui pentru Demiroren că este mândru că a fost ales de echipa din România. Topal a mai spus că el şi echipa lui vor să aibă succes la Ploieşti şi că obiectivul lor este participarea în cupele europene”, a spus triplul campion al Turcie, conform sursei citate. 

Afla mai multe despre: mehmet topalmehmet topal petrolul ploiestiturci petrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare