You are here:

Jurnaliştii din Ucraina, verdict crunt despre România după egalul cu Bulgaria: "Sac de box"

Jurnaliştii din Ucraina, verdict crunt despre România după egalul cu Bulgaria: "Sac de box"
Comentarii

România a remizat cu scorul de 0-0 pe teren propriu împotriva Bulgariei într-un meci amical.

Jurnaliştii din Ucraina au analizat partida primei adversare a selecţionatei lui Serghei Rebrov de la EURO 2024. România şi Ucraina se înfruntă în prima partidă a Grupei E a Campionatului European din Germania, iar ucraineeni au tras primele concluzii după primul meci amical disputat de România, în pregătirea pentru EURO 2024.

Concluziile jurnaliştilor ucraineeni despre prestaţia României, în meciul cu Bulgaria

"România nu a putut să învingă una dintre cele mai slabe naţionale. Adversara Ucrainei de la EURO nu a impresionat deloc", au titrat jurnaliştii din Ucraina, pe site-ul football24.ua

Ucraineeni şi-au continuat analiza asupra partidei de pe Stadionul Steaua, o analiză în care au încercat să prezinte discrepanţa valorică dintre Bulgaria şi România, pe hârtie, cât şi despre diferenţa minimă văzută în teren."

"În pregătirile pentru EURO 2024, România a terminat la egalitate cu Bulgaria. România va fi prima adversară a Ucrainei la EURO 2024, aşa că a fost interesant să-i urmărim amicalul cu Bulgaria. Adversara arăta ca un sac de box: din noiembrie 2022, bulgarii au câştigat un singur meci din 13 disputat, cu Tanzania. O victorie uşoară a României era anticipată.

Tricolorii au avut iniţiativa şi o posesie de 60% şi nu le-au oferit oportunităţi adversarilor. În prima repriză, gazdele puteau marca de 3 ori, prima dată chiar în minutul 3, când Răzvan Marin a primit o pasă filtrantă de la Dennis Man, în careu, dar portarul bulgar a respins.

În minutul 19, acelaşi Răzvan Marin a primit o pasă de la Drăguş, a trecut de portar, însă a intrat în unghi şi a ratat, în cele din urmă. În minutul 43, Drăguş a fost faţă în faţă cu portarul bulga, dar a trimis peste bara transversală. În final, cele două echipe au intrat la cabine fără goluri pe tabelă.

În starul reprizei secunde, Stanciu a obţinut un penalty, dar Man l-a ratat. După aceea, România nu a mai arătat nimic la nivel de organizare, nimic interesant, iar bulgarii au avut câteva contraatacuri. S-a terminat 0-0, iar rivala noastră de la EURO nu a impresionat deloc.", au continuat jurnaliştii din Ucraina.

Afla mai multe despre: echipa nationalaucrainaromaniabulgariaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare