You are here:

Basarab Panduru, dezamăgit de un "tricolor" la meciul cu Bulgaria: "O să fie titular la EURO, dar..." | EXCLUSIV

Basarab Panduru, dezamăgit de un "tricolor" la meciul cu Bulgaria: "O să fie titular la EURO, dar..." | EXCLUSIV
Comentarii

Dennis Man a fost printre singurii jucători ai echipei naţionale care a bifat toate cele 90 de minute ale partidei împotriva Bulgariei, disputate la Bucureşti.

Fotbalistul celor de la Parma, formaţie nou-promovată în Serie A, a avut parte de un moment dificil în minutul 51 al partidei împotriva naţionalei Bulgariei. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a ratat o lovitură de la 11 metri, respinsă de portarul oaspeţilor, Dyulgerov, fără mari probleme.

Execuţia sa dezamăgitoare a intrat în vizorul lui Basarab Panduru, care l-a taxat pe "tricolor" pentru felul în care a reuşit să rateze penalty-ul obţinut de Nicolae Stanciu. Fostul internaţional îl îndeamnă pe Edi Iordănescu să nu-i permită lui Man să bată penalty-urile obţinute pe parcursul turneului final din Germania, dacă România va obţine astfel de situaţii.

Deşi consideră că o să fie titularul postului de mijlocaş lateral dreapta, datorită prestaţiilor sale excelente în tricoul Parmei, cât şi cele de pe parcursul campaniei preliminare, Basarab Panduru nu a fost impresionat de prestaţia lui Man din partida cu Bulgaria.

Basarab Panduru: "Nu pot să spun că a jucat slab"

"Nici nu mai poţi să-l pui, serios vorbesc, nu mai ai cum să-l pui dacă el se duce aşa şi bate aşa. Ăla plecase, s-a aruncat şi se uita la el întruna, părea că se uita la el, ăla s-a aruncat şi tu tot acolo ai dat. 

Man o să fie titularul postului. Nu pot să spun că a jucat slab, dar parcă... aşa, nu ştiu, diferit. Părea un meci amical şi pentru el, diferit de un meci oficial, ceva ce nu prea era normal la el. Eu aşa cred, că o să fie titular. El are o ocazie în prima repriză, îi vine mingea undeva bine dar dă într-un adversar în faţă, în mod normal de acolo el dă gol, sunt rare momentele când intră pe stângul ăla şi nu marcheză.", a declarat Basarab Panduru, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: echipa nationalabasarab pandurudennis manparmaromaniabulgariaeuro 2024euro 

viewscnt
Articole similare