Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Postecoglou taie-n carne vie! Opt jucători, OUT de la Tottenham Hotspur

OFICIAL | Postecoglou taie-n carne vie! Opt jucători, OUT de la Tottenham Hotspur

Premier League

Comentarii

Tottenham Hotspur a anunţat în mod oficial despărţirea de patru jucători de la primă echipă, cât şi patru jucători care făceau parte din academia clubului londonez.

Echipa lui Radu Drăguşin va suferi modificări serioase la nivelul structurii lotului, în această vară. După două campanii de transferuri reuşite, făcute de managerul clubului, Ange Postecoglou, vara aceasta se anunţă una crucială pentru viitorul clubului nord-londonez.

Plecări importante anunţate la Tottenham

Schimbările au început deja, chiar înainte de EURO 2024, în cadrul grupării din Premier League. Patru jucători de la prima echipă vor părăsi echipa care a terminat pe locul cinci, în sezonul recent încheiat. Este vorba de Ivan Perisic, Japhet Tanganga, Eric Dier şi Ryan Sessegnon.

Ivan Perisic se va întoarce la clubul care l-a lansat în fotbalul mare, în urmă cu mai bine de un deceniu, Hajduk Split. Tanganga va ajunge la Millwall, rivală a celor de la West Ham United, în Championship. Eric Dier şi Ryan Sessegnon vor fi nevoiţi să-şi caute o nouă echipă, în această vară.

Alături de cei patru jucători de la echipa de seniori, Tottenham a anunţat plecările a patru fotbalişti din academia clubului. Charlie Sayers, Billy Heaps, Kieran Morgan şi Han Willhoft-King o vor părăsi pe Spurs, în această vară.

Eric Dier a ajuns la Spurs în 2014, de la Sporting Lisabona, pentru 5.000.000 de euro. Ryan Sessegnon a fost transferat de la Fulham, pentru 27.000.000 de euro, în anul 2019. Perisic a fost adus de la Inter, în 2022, iar Tanganga este un produs al academiei celor de la Spurs.

Afla mai multe despre: premier leaguetottenhamspurstottenham hotspurradu dragusinange postecoglou 

viewscnt
Articole similare