Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Curăţenie generală" la Tottenham! Ange Postecoglou este gata să renunţe la opt jucători. Fabrizio Romano a numit toţi fotbaliştii

"Curăţenie generală" la Tottenham! Ange Postecoglou este gata să renunţe la opt jucători. Fabrizio Romano a numit toţi fotbaliştii

Premier League

Comentarii

Tottenham Hotspur a încheiat sezonul din Premier League pe locul cinci, o dezamăgire pentru suporterii formaţiei nord-londoneze.

"Spurs" a încheiat sezonul cum nu se poate mai prost, în Anglia. Formaţia antrenată de Ange Postecoglou a ratat calificarea în UEFA Champions League, prin clasarea pe locul cinci. Aston Villa a avut câştig de cauză şi a reuşit să încheie sezonul pe poziţia a patra, în ciuda înfrângerii înregistrate în faţa celor de la Crystal Palace, în ultima etapă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Ange Postecoglou a trecut la treabă în ceea ce priveşte venirile şi plecările de la echipă şi a conceput o "listă neagră", pe care şi-a trecut numele fotbaliştilor care o vor părăsi cel mai probabil pe Tottenham, în această vară.

"Lista neagră" de la Tottenham Hotspur

Conform jurnalistului italian, Fabrizio Romano, opt jucători sunt aproape de a se despărţi de Tottenham, în perioada de transferuri din această vară. Cei opt sunt:

  • Joe Rodon (fundaş central)
  • Japhet Tanganga (fundaş central)
  • Djed Spence (fundaş lateral)
  • Emerson Royal (fundaş lateral)
  • Ryan Sessegnon (fundaş lateral)
  • Pierre-Emile Hojbjerg (mijlocaş defensiv)
  • Giovani Lo Celso (mijlocaş ofensiv)
  • Bryan Gil (mijlocaş lateral stânga)

Astfel, Ange Postecoglou are de gând să folosească fondurile generate de cele opt plecări pentru a-şi întări echipa, în vederea unui nou sezon de Premier League. În noul sezon, echipa la care joacă Radu Drăguşin va evolua şi în UEFA Europa League, competiţie pentru care s-a calificat prin clasarea pe locul cinci din Anglia.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Tottenham a disputat un meci amical în Australia, împotriva unei adversare din Premier League. Este vorba despre Newcastle United. "Coţofenele" s-au impus în partida amicală împotriva celor de la Spurs, la loviturile de departajare, cu scorul de 5-4. Scorul după 90 de minute a fost 1-1.

Afla mai multe despre: premier leaguetottenham hotspurradu dragusinange postecoglou 

viewscnt
Articole similare