Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Atletico Madrid! Simeone nu a stat pe gânduri şi a renunţat la un star al echipei. Jucătorul va deveni liber de contract

OUT de la Atletico Madrid! Simeone nu a stat pe gânduri şi a renunţat la un star al echipei. Jucătorul va deveni liber de contract

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a încheiat sezonul din La Liga pe locul 4, un loc care îi conferă prezenţa în sezonul viitor al UEFA Champions League, însă, Diego Simeone nu este mulţumit de prestaţiile unor jucători din lot.

Madrilenii au ratat calificarea în semifinalele UEFA Champions League după o înfrângere surprinzătoare în faţa Borussiei Dortmund. În Cupa Regelui, lucrurile nu au stat mai bine pentru jucătorii lui Diego Simeone. Atlhetic Bilbao s-a calificat în finală, după o victorie în dublă manşă, în faţa echipei din capitala Spaniei. Memphis Depay este primul jucător la care Diego Simeone a decis să renunţe, în această vară.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Final de drum pentru Memphis Depay, la Atletico Madrid

Conform jurnalistului italian, Fabrizio Romano, Memphis Depay îşi va încheia înţelegerea cu Atletico Madrid şi va părăsi clubul. Fostul jucător al Barcelonei va deveni liber de contract şi va putea semna cu orice echipă, în această vară.

 

 

În acest sezon, Memphis Depay a înscris nouă goluri în 31 de partide în toate competiţiile pentru Atletico Madrid, în acest sezon. Adus de la Barcelona în 2023, pentru 3.000.000 de euro, Memphis Depay îşi încheie experienţa la Atletico Madrid cu 13 goluri în 40 de partide, în ambele sezoane în care a evoluat în capitala Spaniei.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

  • 12.000.000 de euro este cota de piaţă a internaţionalului neerlandez, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: atletico madridla ligadiego simeonememphis depay 

viewscnt
Articole similare