Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, dorit şi la 35 de ani! Două echipe din Liga 2 se bat pentru semnătura "magicianului": "Orice e posibil"

Constantin Budescu, dorit şi la 35 de ani! Două echipe din Liga 2 se bat pentru semnătura "magicianului": "Orice e posibil"

Liga 2

Comentarii

Constantin Budescu, fostul jucător al Farului Constanţa, este la mare căutare şi la vârsta de 35 de ani.

Campion al României cu Astra Giurgiu, Constantin Budescu a bifat mai multe cluburi de top din Superliga, pe parcursul carierei sale. Chiar dacă se află la finalul carierei, "Budi" continuă să atragă interesul unor echipe din Liga 2.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Concordia Chiajna şi FC Argeş sunt pe urmele fostului jucător de la Farul. FC Argeş se va orienta către varianta Budescu, în cazul în care venirea lui Dani Coman se va concretiza, în contextul în care fostul portar este foarte aproape de a deveni noul preşedinte al formaţiei din Trivale.

Constantin Budescu, între două cluburi din liga secundă

Unul dintre sponsorii clubului, Viorel Tudose, a confirmat că Dani Coman este foarte aproape de a semna cu FC Argeş, iar în consecinţă, Constantin Budescu poate deveni jucătorul celor de la FC Argeş, în această vară.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Nu vom decide nimic fără Dani Coman. Până nu vine el nu vom mai face nimic. Consider că în proporţie de 99 la sută Dani Coman va prelua din funcţia de preşedinte al clubului nostru, iar el va avea mână liberă.", a declarat Viorel Tudose, la Prosport

Întrebat despre venirea lui Constantin Budescu la FC Argeş, Tudose a oferit un răspuns misterios. "Orice este posibil, înţelegeţi ce vreţi din asta", a mai spus Tudose.

FC Argeş s-a despărţit recent de Eugen Neagoe, antrenorul căruia i-a fost încredinţată sarcina de a promova echipa în Superliga. FC Argeş a ratat calificarea în play-off-ul din liga secundă, şi totodată, promovarea înapoi în prima divizie.

Afla mai multe despre: liga 2concordia chiajnafc argesdani comanconstantin budescuviorel tudosefarul constanta 

viewscnt
Articole similare