Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs, analizat de Marca! Ce au scris spaniolii despre arbitrul român care va arbitra finala UEFA Europa League

Istvan Kovacs, analizat de Marca! Ce au scris spaniolii despre arbitrul român care va arbitra finala UEFA Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Istvan Kovacs va arbitra finala UEFA Europa League, dintre Bayer Leverkusen şi Atalanta.

Arbitrul român va fi la centru la finala UEFA Europa League dintre Atalanta şi Bayer Leverkusen, partidă care se va desfăşura pe stadionul Dublin Arena, din Dublin, capitala Irlandei.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Pentru "centralul" din Carei va fi o nouă finală europeană, după ce a arbitrat finala UEFA Conference League în dintre Roma şi Feeynord, din 2022, finală încheiată cu victoria echipei antrenate la acea vreme de Jose Mourinho. Kovacs a fost al patrulea arbitru al finalei Champions League din sezonul trecut dintre Manchester City şi Inter Milano.

Istvan Kovacs, descris de jurnaliştii de la Marca

"Finala Europa League va marca un moment important pentru arbitrul român Istvan Kovacs, care va oficia meciul dintre Atalanta şi Bayer Leverkusen. Această partidă va reprezenta a doua finală europeană pentru Kovacs în ultimii doi ani, consolidându-şi poziţia ca arbitru de top pe scena continentală.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Experienţă bogată în competiţiile UEFA: a arbitrat finala Conference League (Roma - Feyenoord) în 2022, a fost al patrulea arbitru la finala Champions League (Manchester City - Inter Milano) în 2023 şi a condus finala Europa League (Atalanta - Bayer Leverkusen) în 2024", au scris cei de la Marca.

Bayer Leverkusen mai are doar doi paşi de făcut pentru a atinge o nouă performanţă istorică, un sezon întreg fără infrângere, în toate competiţiile. După finala europeană, urmează o nouă finală pentru echipa antrenată de Xabi Alonso, finala Cupei Germaniei, împotriva formaţiei din liga secundă, Kaiserslautern.

Afla mai multe despre: europa leagueistvan kovacsbayer leverkusenatalanta 

viewscnt
Articole similare