Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOOM! A retrogradat în acest sezon, dar semnează cu un club de tradiţie din Superligă. A jucat şi la FCSB

BOOOM! A retrogradat în acest sezon, dar semnează cu un club de tradiţie din Superligă. A jucat şi la FCSB

Superliga

Comentarii

Un fotbalist important a retrogradat la finalul acestui sezon din Superligă, dar va rămâne la nivelul primului eşalon fotbalistic din România.

Jucătorul va semna chiar cu echipa care l-a retrogradat în Liga 2

FC Voluntari a retrogradat direct la finalul actualului sezon din Superligă, dar unul dintre jucătorii importanţi ai echipei nu va continua alături de aceasta şi în Liga 2.

Vadim Raţă va rămâne la nivelul primei ligi din România. Conform celor de la Iamsport, jucătorul celor de 31 de ani este foarte aproape să semneze cu U Cluj.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Ioan Ovidiu Sabău nu mai vrea să rateze prezenţa în play-off şi în viitoarea stagiune, astfel că se pune la cale deja strategia pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Astfel, pe lângă faptul că cei de la U Cluj doresc să şi-i asigure pe veteranii Alex Chipciu şi Dan Nistor pentru sezonul următor, vor să se întărească şi cu Vadim Raţă.

Internaţionalul moldovean (45 de meciuri şi două goluri) a fost om de bază la FC Voluntari. În campionatul recent încheiat, acesta a jucat 36 de meciuri şi a livrat două goluri şi cinci pase decisive pentru ilfoveni.

Raţă a ajuns în fotbalul românesc în februarie 2019, atunci când a semnat cu Chindia. În vara lui 2021 a făxut trecerea la FC Voluntari, unde a jucat până acum, dar cu o scurtă perioadă în care a fost legitimat şi la FCSB, pentru o lună de zile (august - septembrie 2022).

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În prezent, Vadim Raţă este cotat la 850.000 de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: vadim ratavoluntariu clujsuperligafcsb 

viewscnt
Articole similare