Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă funcţie pentru Bogdan Lobonţ, la Rapid! A vorbit cu Neil Lennon, iar nord-irlandezul s-a convins

O nouă funcţie pentru Bogdan Lobonţ, la Rapid! A vorbit cu Neil Lennon, iar nord-irlandezul s-a convins

Rapid

Comentarii

Bogdan Lobonţ a primit funcţia de antrenor interimar la Rapid, după plecarea lui Cristiano Bergodi.

Lucrurile au mers din rău în mai rău la Rapid, pe acest final de sezon. După plecarea lui Cristiano Bergodi, Dan Şucu a decis să-l instaleze drept antrenor interimar al echipei pe Bogdan Lobonţ.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Pisica" a petrecut şase partide pe banca giuleştenilor, drept "principal", timp în care Rapid a acumulat doar patru puncte, ambele din partide împotriva rivalei FCSB. Neil Lennon a devenit noul antrenor al echipei, iar tehnicianul nord-irlandez are planuri mari, alături de conducere, pentru viitorul sezon.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Bogdan Lobonţ, un nou rol la Rapid

Fostul antrenor al celor de la Celtic şi multiplu campion al Scoţiei alături de gruparea din Glasgow, Lennon va colabora cu Bogdan Lobonţ, în acest sezon. Lobonţ va ocupa postul de antrenor secund al echipei din Giuleşti, anunţă GSP.

Neil Lennon a purtat o discuţie cu Lobonţ, la cererea patronului Dan Şucu, iar nord-irlandezul a considerat că "Lobby" este omul potrivit pentru poziţia de antrenor secund al echipei. Cei doi vor colabora în speranţa unui sezon reuşit şi speră să facă uitată ultima perioadă trăită de suporterii echipei.

Dan Şucu va avea parte de competiţie în viitorul sezon din Superliga. Cu Dan Petrescu la CFR Cluj şi Elias Charalambous într-o mare formă la FCSB, Rapid va avea contracandidate serioase la titlul din Superliga.

Afla mai multe despre: rapidbogdan lobontneil lennonsuperligadan sucu 

viewscnt
Articole similare