Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Campionul mondial care vrea să participe alături de Argentina şi la Jocurile Olimpice. Marile dorinţe ale selecţionerului Javier Mascherano

Campionul mondial care vrea să participe alături de Argentina şi la Jocurile Olimpice. Marile dorinţe ale selecţionerului Javier Mascherano

Jocurile olimpice

Comentarii

Emiliano Martinez (31 de ani), campion mondial cu Argentina în 2022, ar putea participa alături de naţionala sud-americană şi la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ce campioni mondiali vrea selecţionerul Javier Mascherano pentru Argentina la Jocurile Olimpice 2024

Portarul celor de la Aston Villa, Emiliano Martinez, ar putea participa la Jocurile Olimpice cu echipa Argentinei, relatează RMC Sport.

Selecţionerul şi fostul internaţional argentinian Javier Mascherano şi-ar dori să aibă mai mulţi campioni mondiali în tânăra sa echipă. Fiecare echipă de la JO are dreptul de a include trei jucători cu vârsta de peste 23 de ani. 

Javier Mascherano, poreclit ”El Jefecito”, este selecţionerul naţionalei olimpice a Argentinei la ediţia din acest an de la Paris.

Staful argentinian ar dori să-l convoace pe fundaşul Nicolas Otamendi, care joacă în prezent la Benfica şi care ar urma să obţină acordul clubului portughez.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

De asemenea, Mascherano ar dori să-l convoace pe un alt campion mondial argentinian din 2022, portarul Emiliano Martinez, care nu şi-a ascuns dorinţa de a juca la Jocurile Olimpice de la Paris pentru Argentina. 

"Dacă există un lucru care îmi lipseşte la echipa naţională, acela este câştigarea Jocurilor Olimpice", a declarat fotbalistul în luna februarie, pentru postul de presă DSports. 

Staful argentinian negociază în continuare cu Aston Villa pentru a-l elibera pe ”Dibu” Martinez, potrivit TyC Sport. De asemenea, naţionala argentiniană îi are în vedere pe Julian Alvarez, atacantul echipei Manchester City, şi pe Lautaro Martinez, care a câştigat recent titlul de campion al Italiei cu Inter Milano.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Emiliano ”Dibu” Martinez a avut un sezon excelent la echipa sa de club. S-a calificat cu Aston Villa în ediţia următoare a Ligii Campionilor şi a fost inclus în echipa ideală a campaniei recent încheiate din Premier League.

De asemenea, ”Dibu” Martinez face parte şi din lotul Argentinei pentru ediţia din acest an a Copa America, acolo unde campioana Americii de Sud vrea să-şi păstreze trofeul cucerit în 2021.

Afla mai multe despre: argentinaemiliano martinezjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare