Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neil Lennon, la bere cu jucătorii de la Celtic! Imaginea a fost comentată în direct: „E mai bine să o faci pe faţă!” | EXCLUSIV

Neil Lennon, la bere cu jucătorii de la Celtic! Imaginea a fost comentată în direct: „E mai bine să o faci pe faţă!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Neil Lennon a fost numit oficial antrenor principal la Rapid, iar tehnicianul nord-irlandez a susţinut şi o conferinţă de presă.

Imaginea cu Neil Lennon la bere, comentată în direct! Ce cred experţii despre noul antrenor de la Rapid

Odată cu numirea sa la Rapid, multe voci din fotbalul românesc au început să comenteze dacă decizia lui Dan Şucu este corectă sau nu. În tot acest context, mai multe poze au apărut în spaţiul public cu antrenorul nord-irlandez, unele dintre ele prezentându-l alături de fotbalişti la un pahar de bere.

În direct la Orange Sport, Silviu Tudor Samuilă, Emil Grădinescu şi MM Stoica au comentat una dintre aceste imagini şi au concluzionat că apropierea faţă de fotbalişti poate fi benefică, chiar şi în astfel de contexte extrasportive.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Silviu Tudor Samuilă: „Iată, el se duce cu jucătorii în Dubai! Vorbim despre perioada în care Rangers începea să câştige campionatul şi vezi poza asta cu jucători care stau la bere în cantonament. Îţi dă de gândit? Nu a câştigat campionatul atunci şi a fost dat afară apoi.”

MM Stoica: „Nu, deloc! Mie nu-mi dă de gândit.”

Emil Grădinescu: „E mai bine să bei o bere cu ei, un pahar de vin. E mai bine să o faci pe faţă decât să se ascundă.”

MM Stoica: „Scott Brown este în poză, iar el l-a prins pe Lennon şi ca antrenor secund, iar jucătorii sunt foarte apropiaţi de antrenorul secund. Fotbalistul trebuie să se descarce cumva şi nu poate să îi spui antrenorului principal ce nu îi convine. E mult mai uşor să îi spui secundului.”

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: neil lennonrapidmm stoica 

viewscnt
Articole similare