Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În toiul discuţiilor pentru transferul la FCSB, Chipciu s-a supărat! A rupt tăcerea şi pare să fi luat decizia: "Trebuie"

În toiul discuţiilor pentru transferul la FCSB, Chipciu s-a supărat! A rupt tăcerea şi pare să fi luat decizia: "Trebuie"

FCSB

Comentarii

FCSB şi-ar putea continua campania de transferuri cu Alexandru Chipciu, unul dintre liderii de la U Cluj. Fotbalistul de 35 de ani a vorbit deschis despre ultimele zvonuri care l-au supărat din jurul echipei din Ardeal. Printre altele, jucătorul a transmis că "trebuie ceva nou".

Informaţiile despre U Cluj l-au deranjat pe Alex Chipciu

Gigi Becali a recunoscut că-l doreşte pe Alex Chipciu, care mai are contract cu U Cluj şi pentru sezonul următor. Prins la mijloc cu contract valabil, fundaşul lateral a spus ce avea pe suflet, după ultimele informaţii apărute la U Cluj. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Concret, Alex Chipciu s-a arătat deranjat de faptul că schimbările din conducerea clubului ar putea duce la o listă de plecări pe care ar figura şi el, alături de Dan Nistor. Toate aceste discuţii din culise l-au afectat şi par că l-au determinat să mai facă un pas spre FCSB, unde ar putea fi fundaş dreapta. 

"Au apărut speculaţii că se face curăţenie la U Cluj cu mine şi Nistor, că vine un preşedinte nou care nu ştiu ce face. În fine, m-au deranjat lucrurile astea. Baliverne, despre ce salarii se dau acolo (n.r. - la U Cluj). I-a luat valul pe toţi şi mi se pare că tot ce faci e <<Iar n-am prins play-off-ul>>. Eu n-am garanţia că la anul vom mai fi la un minut de play-off, asta e părerea mea. Sepsi are buget cu patru milioane mai mult, patru în plus, iar asta e diferenţa de fotbal între noi şi următorul loc. 

Eu mai am un an de contract, dar ce s-a întâmplat aseară (n.r. - când au apărut ultimele informaţii din jurul lui U Cluj) nu mi-a plăcut. Să vorbească nişte oameni că vin ei şi fac pe poveşti... Trebuiau să vină să facă atunci când era greu, nu acum. Mi se par oameni care vor să ciugulească, cei care zic că vin şi fac. E clar că nu a fost o stare bună şi să apară articolele astea înainte de meci...", a declarat Alex Chipciu, la EUROCAST 2024

Alex Chipciu, spre FCSB? "Nu saturaţie, dar trebuie ceva nou"

La opt ani de când a plecat de la FCSB spre Anderlecht, Alex Chipciu se poate întoarce la echipa cu care a cucerit trei titluri de campion în România. Deja, Gigi Becali a transmis că transferul depinde doar de Alex Chipciu, care trebuie să-şi rezolve situaţia la U Cluj. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Inclusiv fotbalistul de 35 de ani pare că înclină spre o schimbare în această vară. 

"Simt că la mine s-a ajuns la o... nu saturaţie, dar trebuie ceva nou, asta e părerea mea. (n.r. - ţi-ar plăcea la FCSB). Având încă un an contract (n.r. - cu U Cluj), mi-e greu să vorbesc lucrurile astea. Anul trecut am fost aproape să vin, când am văzut petrecerea (n.r. - celor de la FCSB), am regretat, dar asta e (n.r. - râde). 

La U Cluj, când pierdem sau se întâmplă ceva... salariile mari, jucătorii cu experienţă. Nu sunt genul care să spun că am făcut eu cu Nistor, că toţi am făcut, toţi, dar în acelaşi timp echipa asta fără mine şi Nistor cum aţi fi văzut-o?", a mai spus Alex Chipciu, fotbalistul care e aproape de transferul la FCSB. 

  • 169 de meciuri, 34 de goluri şi 38 de pase decisive sunt cifrele lui Alex Chipciu la FCSB

Afla mai multe despre: alex chipciualex chipciu transfer fcsbgigi becali alex chipciualex chipciu u cluj 

viewscnt
Articole similare