Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Zăvăleanu anunţă că Dinamo îşi asigură un fotbalist important, dacă rămâne în Superliga! "Presupun că vom fi opţiune serioasă pentru el"

Răzvan Zăvăleanu anunţă că Dinamo îşi asigură un fotbalist important, dacă rămâne în Superliga! "Presupun că vom fi opţiune serioasă pentru el"

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a comentat victoria cu Miercurea Ciuc, din prima manşă a "barajului" de menţinere în Superliga. Conducătorul este optimist şi în privinţa viitorului lui Dennis Politic în club.

Răzvan Zăvăleanu, despre viitorul lui Dinamo

Dinamo s-a impus cu 2-0 în turul "barajului" pentru Superliga cu Csikszereda, iar "câinii" îşi vor face planuri de viitor după returul de la Miercurea Ciuc. 

Răzvan Zăvăleanu a comentat prima prestaţie din "dubla" cu echipa din Liga 2 şi îşi doreşte o prestaţie asemănătoare şi în al doilea meci. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Aşteptările publicului erau ceva mai mari raportat la modul în care a fost susţinută echipa. Emoţii am avut şi am în continuare, că vorbim despre meciuri de totul sau nimic, unde oamenii se pot motiva mult mai tare. Dacă jucăm la fel, ar trebui să avem succes şi în Ardeal", a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru Orange Sport. 

Răzvan Zăvăleanu, anunţ important despre Dennis Politic

Atacantul lateral Dennis Politic (24 de ani) este cel mai urmărit fotbalist din lotul lui Dinamo, iar inclusiv fotbalistul a recunoscut că şi-ar dori un transfer în străinătate

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Administratorul special al lui Dinamo crede că Politic va fi convins de Dinamo să rămână şi în sezonul următor, însă menţinerea în Superliga este obligatorie. 

"Eu sper să rămână, că este un jucător de mare calitate. Încă nu au avut loc astfel de discuţii, că nu ştim cum stăm. Dacă rămânem în prima liga, presupun că vom fi opţiune serioasă pentru Dennis pentru a rămâne la Dinamo", a mai spus conducătorul de la Dinamo. 

Pentru Orange Sport, Basarab Panduru a analizat posibilitatea ca Dennis Politic să o părăsească pe Dinamo

Afla mai multe despre: dennis politicdennis politic transferrazvan zavaleanudinamo csikszereda 

viewscnt
Articole similare