Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să vă spun adevărul”. Dan Nistor, declaraţii incendiare după Voluntari - U Cluj 1-2: ”Dacă pierdeam cu Dinamo, toată lumea ne acuza că am fost blatişti”

”Să vă spun adevărul”. Dan Nistor, declaraţii incendiare după Voluntari - U Cluj 1-2: ”Dacă pierdeam cu Dinamo, toată lumea ne acuza că am fost blatişti”

Fotbal intern

Comentarii

Jucătorul celor de la U Cluj, Dan Nistor (36 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită pe terenul celor de la Voluntari.

U Cluj a câştigat, în deplasare, contra celor de la FC Voluntari, scor 1-0, în ultima etapă a play-out-ului Superligii României.

Dan Nistor a făcut show după ce a adus victoria la Voluntari: ”Mâine dacă plec de la această echipă, îmi găsesc echipă”

Clujenii au marcat la Voluntari dintr-un penalty transformat de Dan Nistor, în minutul 18. Ilfovenii au retrogradat în liga a doua.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

La finalul meciului, Dan Nistor, marcatorul unicului gol, a reacţionat cu privire la partida din Ilfov, dar a precizat că nu crede că ar fi fost vorba de jocuri de culise în această ultimă etapă, luându-i apărarea lui Mircea Rednic.

”Noi ne doream locul 8, multă lume a discutat că se fac jocuri de culise, s-a dovedit că nu e aşa. Că fotbalul românesc nu e aşa de pricinos cum zic alţii, că ne dăm la o parte, că nu ştiu ce blaturi facem. Că nu ştiu ce prostii se fac.

Ştiu ce zic, aţi văzut şi dumneavoastră anumite titluri date prin ziare… antrenori daţi afară, noi suntem dinozauri, 7-8 inşi daţi afară. Repet încă o dată, echipa asta nu stă în Nistor, eu nu stau pentru acest contract.

Dacă mâine clubul nu va dori să se bazeze pe serviciile mele ridic mâna, nu am nevoie de niciun ban, reziliez pe cale amiabilă. Nu îmi trebuie absolut niciun ban, repet!

Am o vârstă destul de înaintată pentru unii, eu mă simt foarte bine, sunt la a doua tinereţe. Mâine dacă plec de la această echipă, îmi găsesc echipă. Nu duc grija zilei de mâine, am cu ce să îmi cresc copilul.

Dinamo şi Botoşani la baraj, Iaşi s-a salvat… surprize, surprize! Dumneavoastră aţi văzut meciurile, eu nu pot să îmi dau cu părerea. Dinamo a pierdut foarte multe meciuri în ultimele minute.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Sper să îşi fi apărat corect şansele. Eu tot ce a depins de mine am făcut, mi-am ajutat echipa să câştig. Cu siguranţă şi noi, dacă pierdeam cu Dinamo, toată lumea ne acuza că am fost blatişti.

Şi noi am avut o primă foarte importantă. Să vă spun adevărul, dacă prindeam locul 8 aveam foarte mulţi bani. Din pacate, nu am reuşit. E normal să îţi joci şansa corect, avem familii, copii. Pentru play-off nu mai zic prima, că mă ia capul! Ăsta este fotbalul”, a declarat Nistor, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: u clujdinamouta araddan nistorsuperligaplayout 

viewscnt
Articole similare