Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Nistor, "knock-out" în Oţelul - U Cluj. Mijlocaşul, lovit grav cu piciorul în faţă, în prelungirile meciului

VIDEO | Dan Nistor, "knock-out" în Oţelul - U Cluj. Mijlocaşul, lovit grav cu piciorul în faţă, în prelungirile meciului

Oțelul Galați

Comentarii

Dan Nistor a fost protagonistul unui moment greu de privit, la finalul meciului dintre Oţelul şi U Cluj, câştigat de gălăţeni cu scorul de 1-0.

Mijlocaşul "şepcilor roşii" a fost grav lovit de către Samuel Teles, în prelungirile partidei de la Galaţi. Portughezul a văzut cartonaşul galben în urma contactului dur cu Nistor. Portughezul a ridicat piciorul şi l-a lovit pe Nistor chiar în faţă şi a reuşit să-i spargă nasul fostului mijlocaş dinamovist.

Un alt portughez, Frederic Maciel, a fost înger şi demon pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu. A marcat unicul gol al partidei, dar a văzut cartonaşul roşu pentru cumul de cartonaşe galbene, în actul secund al meciului.

VIDEO | Teles îl face "knock-out" pe Dan Nistor

Oţelul a urcat pe prima poziţie din play-out şi scapă complet de emoţiile retrogradării, resimţite la intrarea în play-out. Gălăţenii sunt la a doua victorie consecutivă în faţa celor de la U Cluj, după triumful din semifinalele Cupei României, partidă disputată pe acelaşi stadion. Oţelul o înfruntă pe Corvinul Hunedoara în ultimul act al Cupei României, iar câştigătoarea îşi va asigura un loc în preliminariile UEFA Europa League, în sezonul viitor.

U Cluj este pe locul patru în play-out, o clasare care îi dă emoţii lui Ioan Ovidiu Sabău, care are nevoie de o victorie în următoarea etapă, pe teren propriu împotriva celor de la Poli Iaşi, pentru a scăpa de emoţiile "zonei roşii" din play-out.

Afla mai multe despre: otelul galatiu clujdan nistorsamuel telessuperliga 

viewscnt
Articole similare