Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oţelul se gândeşte la o soluţie radicală în privinţa lui Dorinel Munteanu, dorit de FCU Craiova 1948! Şefii clubului îi pregătesc o ofertă istorică

Oţelul se gândeşte la o soluţie radicală în privinţa lui Dorinel Munteanu, dorit de FCU Craiova 1948! Şefii clubului îi pregătesc o ofertă istorică

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi este revelaţia acestui sezon. Trupa de la malul Dunării are un parcurs senzaţional, atât în Superliga, cât şi în Cupa României, deşi multe voci vedeau formaţia gălăţean drept candidată sigură la retrogradare.

Revenit la Galaţi după 10 ani, Dorinel Munteanu a promovat succesiv cu Oţelul, din Liga 3 până în Liga 1, şi a împlinit visul unui oraş care nu mai văzuse fotbal de primă ligă de opt ani.

Nu mai este niciun secret faptul că fostul component al ”Generaţiei de Aur” este adeptul pregătirii fizice, iar formaţia antrenată de "Neamţ" este, practic, oglinda sa, din perioada în care juca fotbal.

Oţelul a ratat play-off-ul, însă are trei victorii din patru posibile în play-out şi va juca în finala Cupei României după 20 de ani, graţie succesului dramatic din semifinala cu ”U”, câştigată de gălăţeni cu 2-1.

Contract pe viaţă pentru Dorinel Munteanu la Oţelul?  

Cristi Munteanu, managerul general al Oţelului, a vorbit la superlativ despre Dorinel Munteanu, pe care îl consideră principalul artizan al ascensiunii incredibile înregistrate de roş-alb-albaştrii în ultimii ani.

Fostul portar al lui Dinamo a dat de înţeles că Oţelul intenţionează să îi propună lui Dorinel Munteanu un contract pe viaţă, în semn de recunoştiinţă pentru rezultatele fabuloase obţinute de ”Neamţ” la Galaţi.

”Cu siguranţă, la vară ne vom pregăti tot la Vatra Dornei. Gândiţi-vă că în lotul nostru actual avem şapte-opt jucători cu care am pornit de la Liga 3. Cel mai important om de la noi din club este Dorinel Munteanu, care a făcut diferenţa prin strategia lui.

Este omul care a făcut să se întâmple tot ce s-a întâmplat până acum la Oţelul. 

(n.r. Dorinel cât mai are contract cu Oţelul?) Dorinel Munteanu are contract pe viaţă cu Oţelul. Rămâne la Galaţi cât vrea el şi sper să iasă la pensie de aici. (n.r. un fel de Sir Alex Ferguson de Galaţi) Exact!”, a spus Cristi Munteanu, pentru Fanatik.

Actuala înţelegere dintre Dorinel Munteanu şi Oţelul Galaţi expiră la sfârşitul acestui sezon. Pe 15 mai, Oţelul va disputa finala Cupei României, la Sibiu, contra Corvinului.

Afla mai multe despre: superligadorinel munteanuoţelul galaţicristi munteanu 

viewscnt
Articole similare