Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sunt în finala Cupei şi au început ofertele. Patru cluburi din România, asalt pentru jucătorii revelaţiei anului

Sunt în finala Cupei şi au început ofertele. Patru cluburi din România, asalt pentru jucătorii revelaţiei anului

Cupa României

Comentarii

Corvinul face un sezon fabulols în fotbalul românesc, iar vara care urmează poate fi extrem de agitată pentru formaţia din Hunedoara.

Corvinul Hunedoara este surpriza anului în fotbalul românesc. Deşi sunt nou-promovaţi în Liga 2, hunedorenii au ajuns până în finala Cupei României.

După ce a umilit-o pe CFR Cluj (4-0), Corvinul a mai făcut o victimă, tot din Superligă, anume pe FC Voluntari, în semifinale, de care a trecut cu 3-1.

Iar în marea finală a Cupei României va da piept cu Oţelul lui Dorinel Munteanu. Ultimul act al acestei competiţii are loc pe 15 mai, la Sibiu.

Doi jucători de la Corvinul, ofertaţi de cluburi din Superligă

Aşadar, cum era de aşteptat, au apărut deja şi primele oferte pentru principalele personaje de la Corvinul care au făcut posibilă această ultra performanţă.

După antrenorul Florin Maxim, care a dezvăluit că a fost dorit în Superligă, doi jucători importanţi de la Hunedoara sunt curtaţi şi ei de echipe din prima ligă.

Mai exact, este vorba de Marius Coman şi Flavius Iacob, potrivit Prosport. În vârstă de 27 de ani, Coman este atacantul central al Corvinului.

A jucat 29 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 12 goluri. Datorită prestaţiilor excelente, acesta ar fi dorit de Voluntari şi Sepsi.

De-a lungul carierei, Marius Coman a mai trecut pe la CFR Cluj, U Cluj şi Petrolul. Are apariţii, puţinte ce-i drept, şi la nivelul primei ligi.

De partea cealaltă, Flavius Iacob este un fundaş dreapta de 23 de ani, titular la Corvinul în acest sezon. A disputat 25 de partide şi a livrat două goluri şi o pasă decisivă.

Tânărul apărător lateral este cotat la 200.000 de euro şi ar fi dorit din Superligă tot de două formaţii: Petrolul şi Poli Iaşi.

În cazul în care va câştiga Cupa României, în premieră, Corvinul are şansa de a juca în preliminariile Europa League.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaracupa romanieiliga 2superligamarius comanflavius iacob 

viewscnt
Articole similare