You are here:

VIDEO | Radu Drăguşin, după ce l-a avut adversar direct pe Erling Haaland: ”A mai rămas un meci”

VIDEO | Radu Drăguşin, după ce l-a avut adversar direct pe Erling Haaland: ”A mai rămas un meci”

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Radu Drăguşin (22 de ani) a reacţionat după ce a jucat timp de 90 de minute în faţa lui Erling Haaland şi a lui Manchester Ciţy.

Tottenham a pierdut duelul cu Manchester City, scor 0-2, într-o restanţă din Premier League.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Haaland a marcat cele două goluri ale campioanei Angliei, care a urcat pe primul loc în campionat chiar înaintea ultimei etape a sezonului.

Reacţia lui Radu Drăguşin după înfruntarea cu Erling Haaland

La Spurs a fost titular şi integralist Radu Drăguşin. Fundaşul român a făcut pereche în centrul defensivei cu campionul mondial, argentinianul Cristian Romero.

Drăguşin a avut şi o intervenţie colosală la finalul primei reprize, când a scos de pe linia porţii şutul lui Bernardo Silva.

La scurt timp, Radu Drăguşin a oferit şi prima reacţie cu privire evoluţia sa în faţa lui Haaland şi a celorlalţi jucători din atacul campioanei Angliei.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Să jucăm împotriva celor mai buni ne face să ne ridicăm jocul. Rezultatul nu a fost cel pe care l-am dorit, dar este un pas spre îmbunătăţirea performanţelor noastre. A mai rămas un meci”, a scris Drăguşin, pe reţelele de socializare.

Radu Drăguşin a însumat 334 de minute în opt meciuri jucate la Tottenham, toate în Premier League, dintre care trei ca titular şi cinci ca rezervă.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare