Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Omul hat-trick-urilor. Griezmann, din nou decisiv pentru Atletico Madrid. Ce performanţă a stabilit trupa lui Simeone

VIDEO | Omul hat-trick-urilor. Griezmann, din nou decisiv pentru Atletico Madrid. Ce performanţă a stabilit trupa lui Simeone

La Liga

Comentarii

Antoine Griezmann (33 de ani) a fost din nou decisiv pentru Atletico Madrid, în victoria acesteia din prima ligă a Spaniei.

Atletico Madrid va juca şi în următoarea ediţie din Liga Campionilor

Antoine Griezmann a marcat toate cele trei goluri ale celor de la Atletico Madrid pe terenul celor de la Getafe, scor 3-0, asigurând astfel calificarea formaţiei sale în Liga Campionilor.

Jucătorul francez a marcat în minutele 27, 42 şi 51. Astfel, ofensivul de 33 de ani a ajuns la 16 goluri marcate în acest sezon pentru Atletico.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Victoria madrilenilor, coroborată cu înfrângerea cu 2-1 a celor de la Bilbao pe terenul celor de la Celta Vigo, validează locul în primele patru echipe din La Liga, ceea ce înseamnă un loc în Liga Campionilor în sezonul viitor.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

De-a lungul carierei sale, Antoine Griezmann a devenit cel mai bun marcator din istoria celor de la Atletico Madrid, club pentru care a jucat în 387 de meciuri şi a acumulat 181 de goluri şi 84 de pase decisive.

Afla mai multe despre: atletico madridantoine griezmannla liga 

viewscnt
Articole similare