Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Antonio Conte a semnat! Echipa din Serie A pe care va urma să o preia, în această vară

OFICIAL | Antonio Conte a semnat! Echipa din Serie A pe care va urma să o preia, în această vară

Serie A

Comentarii

Antonio Conte, multiplul câştigător al titlului din prima ligă italiană, a semnat cu Napoli, campioana sezonului 2022-2023.

Antonio Conte, cvadruplul câştigător de "Scudetto" şi câştigător al unui titlu în Premier League, alături de Chelsea, şi-a găsit echipă după un an de pauză. Ultima echipă antrenată de managerul italian a fost Tottenham Hotspur, echipă pe care a antrenat-o timp de aproape un an şi jumătate. Deşi perioada sa în nordul Londrei a fost regretabilă, Conte s-a întors în campionatul în care a avut cele mai notabile performanţe, atât ca jucător cât şi ca antrenor. 

Antonio Conte este noul antrenor al celor de la Napoli

După despărţirea de Francesco Calzona, cel care se va ocupa de selecţionata Slovaciei la EURO 2024, Antonio Conte este alesul preşedintelui celor de la Napoli, Aurelio De Laurentiis, care a anunţat semnarea contractului tehnicianului italian cu Napoli, chiar pe pagina sa personală pe platforma X (fostul Twitter).

Napoli a avut parte de un sezon dezastruos după ce au reuşit să cucerească primul "Scudetto" după o pauză de 33 de ani. Napoletanii au terminat sezonul recent încheiat de Serie A pe locul 10, în afara locurilor care duc în competiţiile europene.

Antonio Conte va avea la dispoziţie aproximativ 250.000.000 de euro pentru transferuri, în această vară.

Afla mai multe despre: napoliantonio conteserie a 

viewscnt
Articole similare