You are here:

Laszlo Balint, dărâmat după ce a fost demis de Petrolul: „E vina mea că am fost de acord cu asta!” Marele regret al antrenorului

Laszlo Balint, dărâmat după ce a fost demis de Petrolul: „E vina mea că am fost de acord cu asta!” Marele regret al antrenorului

Petrolul

Comentarii

Laszlo Balint nu mai este antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti.

Primele declaraţii ale lui Laszlo Balint după demiterea de la Petrolul

Deşi şi-a îndeplinit obiectivul alături de „lupii galbeni”, iată că oficialii clubului prahovean au decis să renunţe la serviciile tehnicianului. Noii investitori turci ar fi decis acest lucru. Antrenorul a fost surprins de decizie şi regretă faptul că nu şi-a negociat un contract mai bun atunci când a ajuns la Ploieşti.

„Ce să fac? Încerc să-mi revin... Am vorbit cu cineva din club, nici nu mai contează numele. Ce să discut cu turcii? Pe mine românii m-au angajat. Da, ăsta e marele meu regret, că în România ţi se poate întâmpla orice, chiar dacă îţi faci bine treaba.

Eu niciodată nu m-am cramponat de nişte acte. Dacă nu mai sunt dorit, aia e, nu ţin de scaun, cum se spune. Pe de o parte, e şi vina mea.

Când am acceptat să preiau Petrolul într-un moment foarte dificil, să-mi asum un mare risc, am fost de acord să punem o clauză de reziliere infimă”, a spus Laszlo Balint, potrivit iamsport.ro.

De ce a fost demis Laszlo Balint de la Petrolul Ploieşti

Turcii au pus ochii pe Petrolul Ploieşti şi fac tot posibilul pentru a achiziţiona clubul. Conducătorii din Ploieşti vor să fie siguri de mutare şi au solicitat două milioane de euro drept garanţie.

Turcii au dat răspunsul pe loc şi au transmis că vor prezenta suma cu o condiţie: clubul din Ploieşti să renunţă la Laszlo Balint. Motivul? Turcii au găsit şi antrenor, pe Mehmet Topal, fost mare internaţional turc, cu 81 de meciuri în naţionala ţării lui.

 

Afla mai multe despre: laszlo balintpetroluldemitere 

viewscnt
Articole similare