Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ţucudean a numit fotbalistul pe care şi-l doreşte titular la EURO 2024: "L-am avut coleg, poate face diferenţa" | EXCLUSIV

George Ţucudean a numit fotbalistul pe care şi-l doreşte titular la EURO 2024: "L-am avut coleg, poate face diferenţa" | EXCLUSIV
Comentarii

George Ţucudean, fotbalistul retras din activitatea fotbalistică în anul 2020, din cauza unor probleme la inimă, a vorbit despre atacantul pe care şi-l doreşte să-l vadă titular la EURO 2024.

Ţucudean, fostul golgheter al unor echipe importante din Superliga, precum FCSB, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi Viitorul Constanţa, retras din activitate în urmă cu patru ani, din cauza unor complicaţii ale problemelor sale cardiace, a vorbit despre şansele României în grupa E a Campionatului European, cât şi despre fotbalistul ofensiv care nu ar trebui să lipsească din formula de start aleasă de selecţionerul Edi Iordănescu, la partidele din Germania.

Cvadruplul campion al României l-a numit pe Denis Drăguş drept fotbalistul pe care şi-l doreşte titular la partidele de la EURO 2024. Ţucudean a amintit de perioada în care a fost coechipierul tânărului fotbalist român, la Viitorul Constanţa, în primele sezoane ale fotbalistului celor de la Gaziantep în cariera sa de seniori.

Drăguş a avut parte de un sezon excelent în Turcia, la Gaziantep, şi a primit o şansă din partea lui Edi Iordănescu de a evolua pe poziţia de atacant central, în partida cu Bulgaria. Prestaţia lui Drăguş a fost în tonul echipei, sub nivelul aşteptărilor, iar Iordănescu a revenit la varianta Puşcaş, pentru centrul ofensivei "tricolore".

George Ţucudean: "Drăguş este un jucător rapid, care poate face diferenţa"

"Meciurile de acolo vor fi diferite (n.r. faţă de cele amicale). Va fi presiune mare nu doar pe noi, ci şi pe adversari. Nu-mi fac griji că nu o să dăm totul. Că nu poate fi supărat nici un suporter al naţionalei dacă jucătorii dau totul pe teren şi se întâmplă, doamne fereşte, un rezultat negativ.

Te poţi califica cu o victorie şi un egal. Părerea mea este că dacă trecem bine de primul joc, ne vom califica mai departe. Mi-aş dori ca Drăguş să joace. Îmi place de el, l-am avut coleg la Viitorul. E un jucător bun, rapid, care poate face diferenţa.", a declarat George Ţucudean, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: george tucudeandenis dragusedi iordanescueuro 2024romaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare