You are here:

De ce a ales Edi Iordănescu să îşi măsoare forţele cu Liechtenstein înainte de EURO? ”Credea că o să câştigăm 4-0” | EXCLUSIV

De ce a ales Edi Iordănescu să îşi măsoare forţele cu Liechtenstein înainte de EURO? ”Credea că o să câştigăm 4-0” | EXCLUSIV
Comentarii

Cu 10 zile înainte de primul meci la EURO 2024, cu Ucraina, România a remizat în Ghencea cu locul 202 FIFA.

MM Stoica, despre amicalul cu Liechtenstein

România a terminat perioada de pregătire pentru Campionatul European cu două remize ”albe”. Practic, naţionala lui Edi Iordănescu nici nu a marcat, dar nici nu a primit gol.

România s-a făcut de râs cu Liechtenstein, remizând scor 0-0, în ultimul meci amical disptutat înaintea plecării ”tricolorilor” spre Germania pentru EURO 2024.

Mai exact, România, clasată pe 46 în clasamentul FIFA, a făcut remiză albă cu locul 202, iar acest lucru i-a uimit până şi pe americani. 

După meci, mulţi s-au întrebat cum de Edi Iordănescu a preferat să îşi măsoare forţele cu Liechtenstein înainte de EURO. MM Stoica crede că Iordănescu nu a avut alte variante, motiv pentru care a mers pe mâna lui Liechtenstein. 

Eu cred că nu au fost variante, nu îmi vine să cred că noi am ales să jucăm cu Liechtenstein, ce să faci? Să nu iei? Noi probabil am avut strategia să jucăm 2 meciuri acasă nu am vrut să ne deplasăm din raţiuni care ţin de strategia selecţionerului. Noi acum plecăm în Olanda puteam să luăm 2 adversari puternici, dar am luat un adversar sub Liechtenstein, mă rog, nu chiar (n.r. râde), dar şi ăia se duc la muncă.

Nu cred că a vrut cineva din echipele importante să vină la noi să joace. Pentru Anglia era normal să ia Islanda? Mi-e greu să cred că am avut alte variante şi am luat Liechtenstein. Eu cred că a fost singura echipă cu care puteam să jucăm”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Cosmin Băleanu: El credea că o să câştigăm 4-0, mergem cu moral, eu cred că aşa a fost gândit.

Afla mai multe despre: mm stoicaedi iordănescuromânialiechtenstein 

viewscnt
Articole similare