Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali, dezvăluiri despre mutarea verii! "Ar fi putut avea un contract cu multe zerouri, dar a preferat fotbalul mare" | EXCLUSIV

Giovanni Becali, dezvăluiri despre mutarea verii! "Ar fi putut avea un contract cu multe zerouri, dar a preferat fotbalul mare" | EXCLUSIV
Comentarii

Giovanni Becali păstrează legături strânse cu personalităţi din străinătate, iar recent s-a aflat în preajma lui Jose Mourinho, înainte ca portughezul să fie instalat la Fenerbahce. Agentul a dezvăluit că "The Special One" a ales oferta mai mică, faţă de ce a mai avut pe masă.

Giovanni Becali, după ce prietenul său din fotbal, Jose Mourinho, a semnat: "Face parte din fotbalul mare al Europei"

Jose Mourinho (61 de ani) a semnat, săptămâna trecută, înţelegerea cu Fenerbahce. Evenimentul s-a petrecut pe arena clubului din Istanbul în faţa a peste 45.000 de fani. 

În Turcia, Mourinho va încasa 10,5 milioane de euro pe sezon, pentru stagiunile 2024-2025 şi 2025-2026. 

Ioan Becali a fost întrebat dacă a avut vreo contribuţie la instalarea lusitanului la echipa de tradiţie din Turcia, însă impresarul a oferit alte detalii şi a dat de înţeles că Mourinho a fost abordat şi de cluburi din afara zonei UEFA. 

"Nu pot să vă spun de aceste chestii, dar ştiam de toate mişcările pe care le va face Mourinho. E lovitură importantă (n.r. - pentru Fener), pentru că Mourinho ar fi putut avea un contract cu multe zerouri, dar a preferat să rămână în fotbalul mare. 

Cred că şi Fenerbahce face parte din fotbalul mare al Europei, cu condiţia că mai joacă nişte tururi preliminare. Sunt capi de serie, iar Mourinho la ce efervescenţă e la Istanbul şi mai ales la aceste trei echipe (n.r. - Galatasaray, Fenerbahce şi Beşiktaş), cred că va face lucruri măreţe", a declarat Giovanni Becali pentru Orangesport.ro. 

"Mircea Lucescu poate să-i dea un sfat lui Răzvan Lucescu"

"Eu nu pot să-i recomand nimic, pentru că el şi-a ales până acum bine toate echipele unde s-a dus, dar îl are lângă el, întotdeauna, pe tatăl lui (n.r. - Mircea Lucescu), care poate să-i dea un sfat în acesată privinţă", a mai spus Ioan Becali, pentru Orangesport.ro, despre Răzvan Lucescu, proaspăt campion al Greciei cu PAOK. 

Afla mai multe despre: giovanni becaliioan becaligiovanni becali jose mourinhojose mourinho fenerbahce 

viewscnt
Articole similare