Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giovanni Becali îi numeşte pe cei doi fotbalişti din Superliga care se pot transfera, dacă impresionează la EURO 2024: "Spre fotbalul mare" | EXCLUSIV

Giovanni Becali îi numeşte pe cei doi fotbalişti din Superliga care se pot transfera, dacă impresionează la EURO 2024: "Spre fotbalul mare" | EXCLUSIV
Comentarii

Giovanni Becali a vorbit despre importanţa turneului EURO 2024 pentru carierele fotbaliştilor echipei naţionale, care pot prinde transferuri importante, în cazul în care vor avea evoluţii bune la turneul final din Germania.

România va face parte din Grupa E a Campionatului European din Germania, alături de Belgia, Slovacia şi Ucraina. "Tricolorii" vor debuta împotriva Ucrainei, în prima etapă a fazei grupelor, un meci extrem de important pentru moralul fotbaliştilor convocaţi de Edi Iordănescu, cât şi pentru situaţia din grupă. Becali a vorbit despre câţi jucători ar putea prinde un contract în străinătate, cât şi despre un nou contract pentru fotbaliştii care se află deja în străinătate.

România va mai juca o partidă de pregătire, înainte de a se deplasa în Germania, pentru EURO 2024. Liechtenstein este ultimul adversar al "tricolorilor", înainte de turneul final din Germania.

Impresarul a numit doi jucători din Superliga, eveniment susţinut de Superbet, care pot avea parte de prestaţii solide, la turneul final din Germania. Este vorba de cei doi golgheteri de la FCSB, Darius Olaru şi Florinel Coman, fotbalişti care au avut parte de sezoane excelente, în tricoul echipei campioane. 

Giovanni Becali: "Mă gândesc la Coman şi Olaru, probabil vor face un pas sper fotbalul mai mare"

"Sunt cinci, şase, şapte jucători, care cu evoluţii bune, îşi pot găsi contracte bune, îşi pot reînnoi contractele la cluburile lor actuale din străinătate. La cei din România mă gândesc la Coman şi Olaru, doi jucători vitali pentru FCSB, care, dacă ar avea spaţiu mai mult şi cu rezultate pozitive împreună cu echipa, probabil vor face un pas spre fotbalul mai mare decât la noi.", a declarat Giovanni Becali, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalagiovanni becalieuro 2024romania 

viewscnt
Articole similare