Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Şi-a recunoscut vina". S-a aflat ce s-a întâmplat cu Mourinho la Bucureşti, după reacţiile nedorite apărute: "Nu a fost anunţat"

"Şi-a recunoscut vina". S-a aflat ce s-a întâmplat cu Mourinho la Bucureşti, după reacţiile nedorite apărute: "Nu a fost anunţat"

Fotbal intern

Comentarii

Dublu câştigător al Champions League ca antrenor, Jose Mourinho, a fost prezent la Bucureşti pentru meciul Generaţiei de Aur, iar prietenul său din fotbal, Giovanni Becali, a oferit detalii despre şederea lui "The Special One" în România.

Cum a ajuns la tricou Jose Mourinho la dineul Generaţiei de Aur. Cine şi-a asumat vina 

Starurile Generaţiei de Aur au participat la un eveniment caritabil alături de invitaţii din străinătate. În frunte cu Gică Hagi, Gică Popescu şi Jose Mourinho, fotbaliştii care au încântat pe teren au luat parte la evenimentul caritabil premergător meciului de pe Arena Naţională. 

Aşteptat ca un star, Jose Mourinho a fost vedeta dineului, însă portughezul a venit îmbrăcat în tricou, în timp ce ceilalţi invitaţi erau îmbrăcaţi la patru ace

Ţinuta lui a atras atenţia, iar Ioan Becali a explicat ce s-a întâmplat. 

"A stat aici cinci zile. Nu ştiu câţi mari antrenori şi jucători de fotbal ar fi făcut atâtea poze şi ar fi dat autografe, nu a refuzat nimic. A stat la dispoziţia tuturor. 

În ceea ce priveşte ţinuta, Gică Popescu nu l-a anunţat. El venea de pe avioane, venea după cinci ore din Portugalia în Arabia Saudită, cinci ore până aici şi fără să ştii că e vreo gală. De aia nu a venit cu costum, putea să-şi ia un costum imediat, nu era vreo problemă. Gică Popescu şi-a recunoscut vina că nu era anunţat (n.r. - Mourinho). 

Care onorariu? Omul a venit cu avion privat din Arabia Saudită, a plecat la business de aici. N-a cerut nici măcar prăjitură, în afară de dineul la care a participat şi a mâncat. S-a vândut şi tricoul lui cu 16.000 de euro pentru copii. 

Nu a luat niciun ban Morinho, absolut niciun ban. Puteam să fac pe managerul lui şi să iau eu câţiva bani, dar nu m-a interesat. M-a interesat doar evenimentul şi atât, un eveniment extraoardinar", a declarat Giovanni Becali, pentru Sport Total FM

La câteva zile distanţă, Jose Mourinho a fost prezentat la Fenerbahce, într-o atmosferă senzaţională făcută de cei 45.000 de fani. 

Afla mai multe despre: jose mourinhojose mourinho romaniageneratia de aur 

viewscnt
Articole similare