Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe, prima conferinţă după transferul la Real. Ce a spus despre sezonul tumultuos de la PSG: ”Doi oameni m-au salvat”

Mbappe, prima conferinţă după transferul la Real. Ce a spus despre sezonul tumultuos de la PSG: ”Doi oameni m-au salvat”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a anunţat oficial, luni seară, transferul atacantului francez Kylian Mbappe, în vârstă de 25 de ani.

Mbappe, prima conferinţă după ce a semnat cu Real

Ajuns la final de contract la PSG, unde a jucat din 2017, atacantul internaţional francez în vârstă de 25 de ani (77 de selecţii, 46 de goluri) a semnat un contract pe cinci ani cu campioana Spaniei şi câştigătoarea Ligii Campionilor.

Kylian Mbappe (25 de ani) se află în cantonamentul Franţei, unde a susţinut, azi, o conferinţă de presă şi a vorbit despre contractul semnat cu cei de la Real Madrid.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

„Am vrut să mă exprim înainte de a începe această conferinţă de presă. Toată lumea ştie pe acum, voi fi jucătorul lui Real Madrid pentru cel puţin 5 sezoane. Este o bucurie imensă, un vis devenit realitate. Sunt foarte entuziasmat să ajung la acest mare club, cel mai mare din lume.

Sunt extrem de mândru să pot sosi la acest club, la care am visat mereu să fiu. Vreau să le mulţumesc tuturor care m-au ajutat direct sau indirect.

Vin cu multă smerenie, emoţiile sunt mari, dar port o responsabilitate, fiind căpitanul naţionalei Franţei. Nu voi răspunde la alte întrebări decât cele care ţin de selecţionată. Prefer să protejez echipa naţională, pentru că avem o vară grozavă înaintea noastră” a declarat fotbalistul.

Mbappe, despre ultimul sezon petrecut la PSG

„Credeam că nu voi juca, dar din momentul în care am păşit pe teren, consider că a fost un sezon de succes. Sunt chiar mai mândru de acest sezon ştiind prin ce a trebuit să trec. Chiar dacă nu am jucat cel mai bun fotbal al meu, cred că este cel mai bun sezon din cariera mea.

Mi-au spus-o în faţă (n.r. - conducătorii), mi-au vorbit atât de violent încât eram convins că nu voi juca. Luis Enrique şi Luis Campos m-au salvat.

Fără ei, nu aş mai fi păşit niciodată pe teren pentru PSG. De asta ambiţia mea a fost la alt nivel în acest sezon. Jocul meu nu a fost la aceleaşi standarde, dar m-am simţit mândru doar să joc, să leg meciurile şi să câştig trofee. Anul viitor, un astfel de sezon nu mă va mai satisface”, le-a spus Mbappe reporterilor, conform L'Equipe.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Real Madrid, SHOW impresionant la prezentarea lui Mbappe. Când ar putea avea loc evenimentul

Afla mai multe despre: mbappereal madridfranţapsg 

viewscnt
Articole similare