You are here:

"Este un contract diferit". Detalii de la negocierile pe care le poartă Edi Iordănescu. A fost propusă o înţelegere pe patru ani

"Este un contract diferit". Detalii de la negocierile pe care le poartă Edi Iordănescu. A fost propusă o înţelegere pe patru ani
Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că speră ca să ajungă la un acord cu selecţionerul Edward Iordănescu pentru prelungirea contractului până la plecarea în Germania, pentru EURO 2024.

Răzvan Burleanu, despre contractul lui Edi Iordănescu

Numit selecţioner în ianuarie 2022, Edi Iordănescu are contract până la finalul Campionatului European din Germania.

Selecţionerul ia în calcul toate variantele, iar prestaţia României de la EURO 2024 va cântări în decizia pe care o va lua. 

"În continuare suntem în acest obiectiv, să semnăm acest contract până la plecarea la Campionatul European. Au fost mai multe discuţii la nivelul avocaţilor, sunt câteva clauze noi în momentul de faţă în contract, în ceea ce priveşte plata, dar şi alte beneficii. În momentul de faţă mingea este în terenul lui, aşteptăm răspunsul şi acordul lui. Sunt detalii de contract, aşa cum el nu vi le-a împărtăşit, nici eu nu vi le pot împărtăşi. 

Pot să spun doar că e un contract diferit, pe o perioadă mai lungă de timp, de patru ani, care nu a fost pusă niciodată sub semnul întrebării de către Edi Iordănescu. Au fost alte subiecte care au avut nevoie de câteva zile", a declarat Burleanu.

Şeful federaţiei a insistat că doreşte ca problema prelungirii contractului să fie rezolvată înainte de plecarea în Germania. "Ne dorim ca până la plecarea în Germania să ştim dacă vom continua cu Iordănescu după EURO. În acelaşi timp, ca orice organizaţie, vom fi pregătiţi pentru orice scenariu. El are parte de aceeaşi susţinere din partea Federaţiei Române de Fotbal, de data aceasta pe o perioadă de patru ani. 

Pur şi simplu ne dorim să continuăm.Sunt anumite subiecte sensibile, i-am explicat de ce este importantă pentru Federaţia Română de Fotbal stabilitatea la nivelul echipei naţionale. În momentul de faţă nu avem un blocaj în privinţa condiţiilor financiare, pentru că a avut succes şi e normal să recompensezi acest lucru. E mai uşor să negociezi cu un antrenor atunci când vine la echipa naţională decât atunci când a avut succes", a declarat Burleanu.

Afla mai multe despre: edi iordanescucontract edi iordanescu echipa nationala 

viewscnt
Articole similare