You are here:

Selecţionerul Bulgariei, înainte de amicalul cu România: ”Una dintre formaţiile puternice. Va demonstra la Campionatul European”

Selecţionerul Bulgariei, înainte de amicalul cu România: ”Una dintre formaţiile puternice. Va demonstra la Campionatul European”
Comentarii

Selecţionerul Bulgariei, Ilian Iliev (55 de ani), a prefeţat meciul de verificare contra României, înaintea Campionatului European de fotbal din Germania.

Naţionala României va juca un meci amical împotriva selecţionatei din Bulgaria marţi, 4 iunie, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea.

În conferinţa premergătoare partidei cu România, selecţionerul vecinilor de la sud de Dunăre, Ilian Iliev, a vorbit despre această întâlnire care va avea loc la Bucureşti.

Cuvintele selecţionerului bulgar: ”Naţionala României este condusă de mult timp de acelaşi antrenor”

”Ne dorim să facem un meci foarte bun pentru ca să ne pregătim cât mai bine pentru Liga Naţiunilor. Acest meci cu România e un prilej bun de a ne ridica încrederea în forţele proprii.

Cu cât sunt mai multe meciuri împotriva unor formaţii puternice, cu atât e mai bine pentru moralul nostru. Fiecare dintre echipe are nevoie de victorie pentru a-şi ridica moralul. Aşa că fiecare echipă va lupta pentru a câştiga.

Nu putem vorbi despre frică de un adversar anume. Ştim că în fotbalul de azi contează foarte mult munca în echipă. Nouă ne lipsesc şapte jucători importanţi. Aceste meciuri le vom folosi pentru a testa jucători şi a încerca să închegăm echipa în perspectiva partidelor oficiale.

Naţionala României este condusă de mult timp de acelaşi antrenor, care a creat un nucleu foarte bun şi pot spune că se vede munca depusă la echipă. Consider că România va demonstra la Campionatul European eforturile depuse până acum.

Am amintiri extraordinare legate de români, am jucat alături de Basarab Panduru şi de Marius Şumudică. Am avut de-a face şi cu Gică Hagi, aşa că toate amintirile mele legate de români şi de fotbaliştii din România sunt extraordinare”, a declarat selecţionerul Bulgariei.

România este prezentă pentru a şasea oară în istorie la Campionatul European, în timp ce Buglaria lipseşte de la Euro 2024.

Afla mai multe despre: romaniabulgariailian ilieveuro 2024 

viewscnt
Articole similare